Kysymys on pakollinen
Antamasi lukuarvo on virheellinen
Sähköpostiosoite on virheellinen

Sateenkaariperheiden perhevalmennus

Ulvilan (Pori) viikonloppukurssi 15.-17.11.2013

Viimeinen ilmoittautumispäivä 10.10.

Viikonloppukurssi järjestetään yhden viikonlopun aikana (21 oppituntia) Porin lähellä Ulvilassa, Silokallion leirikeskuksessa. Valmennus alkaa perjantaina noin kello 18 ja päättyy sunnuntaina iltapäivällä.
Valmennukseen on mahdollista osallistua myös majoittumatta paikan päällä, jos asuu riittävän lähellä. Silokallio on leirikeskus, jossa majoitutaan perheittäin 1-4 hengen huoneissa. Silokallio sijaitsee 30km päässä Porista ja 7km päässä Kullaasta. Yhdistys ei järjestä kuljetusta, mutta kimppakyytejä voidaan yrittää tarvittaessa järjestää.

Kursille mahtuu noin 25 henkeä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kurssi itsessään on maksuton, mutta veloitamme osallistumismaksuja majoittumisen ja ruokailujen osalta. Majoitus sisältää lakanat ja saunan. Kurssia tukee taloudellisesti Raha-automaattiyhdistys ja Kansan Sivistystyön Liitto.

Ilmoittautumiset on vahvistettu vasta kun varausmaksu (50% koko maksusta) on maksettu. Lähetämme varausmaksulaskun sähköpostitse ilmoittautuneille. Loppuosa maksusta laskutetaan ilmoittautumisajan päätyttyä ja se pitää olla maksettuna ennen kurssin alkua.

Peruutusehdot: Jos peruutat osallistumisen vähintään kuukautta ennen kurssia, palautamme koko varausmaksun. Jos peruutat kuukautta-viikkoa ennen kurssia, pidätämme koko varausmaksun. Jos peruutat osallistumisen vähemmän kuin viikkoa ennen kurssia, joudumme maksamaan leirikeskukselle täyden hinnan, joten pidätämme koko osallistumismaksun.

Muistathan ilmoittaa, jos ette pääsekään osallistumaan valmennukseen. Peruutukset voi ilmoittaa yhdistyksen sähköpostiin info@sateenkaariperheet.fi.

Majoituksen ja ruokailujen hinta viikonlopun ajalta:
130 euroa yhdistyksen jäseniltä
150 euroa muilta

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä täällä >>. Yhdistys on perheiden SEKÄ perhettä suunnittelevien yhteinen yhdistys!

Tutustukaa valmennuksen tarkempiin sisältöihin täällä >>

Viimeinen ilmoittautumispäivä 10.10.

Keräämme muutamia taustatietoja osallistujista, jotta osaamme sovittaa ohjelman teidän tarpeisiinne ja suunnitella ryhmätöitä jne. Kiitos vastaamisesta!

Ilmoita kaikkien osallistujien nimet. Tavoitteena on, että perheen kaikki (tulevat) vanhemmat osallistuisivat valmennukseen.

Muista lähettää ilmoittautumisesi alla olevalla painikkeella!

1/1