Kysymys on pakollinen
Antamasi lukuarvo on virheellinen
Sähköpostiosoite on virheellinen

Uutiskirje elokuu 2013

Tässä elokuun alun lyhyt uutiskirje, jossa tietoja ajankohtaisimmista tapahtumista alkavalla kaudella. Seuraava varsinainen uutiskirje ilmestyy tavalliseen tapaan elo-syyskuun vaihteessa.

Miten minä voin tukea lastani eron jälkeen?

On erosta pitkä tai lyhyt aika, ero vaikuttaa lapsen elämään. Miten minä omalta osaltani voisin tukea lastani niin, että eron vaikutus olisi mahdollisimman rakentava osa lapsen elämää?

Ammatillisesti ohjattu ryhmä sateenkaariperheellisille alkaa syksyllä Helsingissä


Ilmoittautumisaikaa on vielä jäljellä muutama viikko. Alensimme osallistumismaksua, jotta ryhmään saataisiin riittävästi osallistujia.

Sateenkaariperheet ry käynnistää syksyllä toiminnan eron jälkeisen vanhemmuuden tukemiseksi. Vanhemman Neuvo -kurssilla keskitytään lapseen ja vanhemmuuteen eron jälkeen. Kurssi on tarkoitettu vanhemmille, jotka ovat eronneet puolisostaan sateenkaariperheellisinä. Vanhemmuuden jakaminen jatkuu eron jälkeenkin, joten ryhmä on ajankohtainen vaikka erosta olisikin jo pidempi aika. Pilottikurssi järjestetään Helsingissä, tulevina vuosina selvitetään mahdollisuuksia järjestää toimintaa myös leirimuotoisena, jotta osallistuminen olisi mahdollista useammille.

Syksyn ryhmä kokoontuu yhdistyksen toimitilassa Kotolassa torstai-iltaisin 26.9.-21.11.2012 kello 17.30-20.30. Kurssin vetää Ensi- ja turvakotien liiton Vanhemman Neuvo -koulutuksen saanut Ritva-Liisa Reinold, joka on koulutukseltaan seksuaali- ja pariterapeutti, opiskellut traumaterapiaa ja toiminut aiemmin esimerkiksi Transtukipisteen perhetyön koordinaattorina.

Kurssille mahtuu kahdeksan osallistujaa. Osallistujat haastatellaan elo-syyskuussa ennen kurssin alkamista. Jos sattuu niin, että ex-puolisot ilmoittautuvat samalle kurssille, lähtökohtaisesti ensimmäiseksi ilmoittautuneella on etuoikeus osallistumiseen. Kurssin järjestämistä tukee Raha-automaattiyhdistys ja Kansan Sivistystyön Liitto. Osallistumismaksu on avustusten turvin pidetty kohtuullisena: jäsenet 50 euroa / koko kurssi, muut 60 euroa. Käytännön asioihin liittyvät kyselyt järjestösihteerille kaisa.niittynen@sateenkaariperheet.fi. Lisätietoa sisällöstä ritva-liisa.reinold@luukku.com. Lisätietoja Vanhemman Neuvo -toiminnasta myös täältä >>

Ilmoittautuminen päättyy 27.8: kaisa.niittynen@sateenkaariperheet.fi, 050 321 7976

Keskustelu foorumilla virinnyt kivasti kesän aikana

Lähde Nelfan hallitukseen!

Sateenkaariperheiden vuoden suljettuna ollut keskustelupalsta on herännyt kesän aikana eloon ja keskustelu käy jälleen vilkkaana: keskustelua, vertaistukea, tietoa, uutisia. Keskustelupalstalla on myös jatkunut aiemminkin suosittu viestiketju, jossa etsitään vanhemmuuskumppaneita ja luovuttajia perheen perustamiseksi. Tervetuloa osallistumaan. Lisätietoja keskustelupalstasta täällä >>

Eurooppalaisten sateenkaariperhejärjestöjen tuore kattojärjestö valitsee vuodenvaihteen jälkeen uuden hallituksen. Sateenkaariperheet ry etsii nyt henkilöä, joka olisi kiinnostunut toimimaan kattojärjestömme hallituksessa Suomen ja Sateenkaariperheiden "edustajana". Tehtävässä tarvitaan intoa oppia uutta ja matkustaa jonkin verran. Osa kokouksista järjestetään Skypessä. Ehdokkailla ei tarvitse olla kokemusta Sateenkaariperheet ry:n hallinnossa toimimisesta. Mielenkiinto yhteisiä asioitamme kohtaan on riittävää.

Ole yhteydessä niin kerromme lisää!
puheenjohtaja@sateenkaariperheet.fi

Lakioppia Helsingissä syyskuussa

Suomesta parempi paikka kaikille perheille? Vastaa kyselyyn!

Pitäkäähän kalentereissanne merkittynä yhteiseurooppalaisen sateenkaariperhehankkeemme lakiaiheisen työpajan ajankohta Helsingissä 20.-21. syyskuuta. Tuolloin kansainvälisen työpajan teemana on sateenkaariperheiden oikeudellinen asema Euroopassa ja sateenkaariperheitä koskeva päätöksenteko Euroopan ihmisoikeustuomioistuimessa. Lisätietoja tyäpajan ohjelmasta ja aikatauluista on luvassa seuraavassa uutiskirjeessä kuun vaihteessa. Työpaja on kaikille avoin - tervetuloa mukaan!

Miten Suomesta tulisi parempi paikka sinun perheellesi? Monimuotoisten perheiden verkosto kerää tietoja perheiden kokemuksista ja näkemyksistä.

Vastaa kyselyyn täällä >>

Kyselyn toteuttaa Monimuotoiset perheet -verkoston yhteinen hanke Kaikkien perheiden Suomi. Kyselyn tuloksia käytetään apuna hankkeen vaikuttamistyön suunnittelussa.

Lisätietoja kyselystä antaa Kaikkien perheiden Suomi -hankkeen projektipäällikkö Anna Moring anna.moring@monimuotoisetperheet.fi, 050 375 0832

Lähde nettivertaisohjaajan koulutukseen syksyllä 2013

Hakuaikaa on jatkettu 30.10.2013 saakka!

Haluatko tulla mukaan toteuttamaan vertaistoimintaa netissä?


Koulutuksessa saat eväät toimia sateenkaariperheiden nettivertaistoiminnan ohjaajana Perheaikaa.fi-palvelussa. Koulutuksesta on toki hyötyä monessa muussakin vertaistyöskentelyssä ja etenkin netissä tapahtuvissa palveluissa. Koulutukseen osallistujat saavat valmiuden ohjata chatteja, nettiluentoja, nettikursseja, suljettuja ryhmiä sekä keskustelupalstoja. Lisäksi koulutus antaa valmiuksia kohdata vanhempia netissä, tarjoaa käytännön työvälineitä erilaisten ryhmien ohjaamiseen sekä tukee ohjaajien omaa jaksamista vapaaehtoistoimijoina. Koulutukseen osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta.

Koulutus sisältää kolme lauantaipäivää. Koulutus on maksuton ja osallistujien matkat, majoitus ja päivärahat maksetaan. Koulutus on myös mahdollista liittää opintoihin, ja siitä on mahdollista kerätä 3 opintopistettä. Valmistuneet nettivertaisohjaajat toteuttavat monenlaista toimintaa osana sateenkaariperheiden omien ohjaajien porukkaa. Ilmoittautumiset koulutukseen  tällä lomakkeella >>

Lisätietoja nettisivuilla >>

Perhevalmennukset syksyllä 2013

Kaikille lasta suunnitteleville, lasta odottaville ja lapsen hiljattain saaneille perheille suunnattu Sateenkaariperheiden perhevalmennus toteutetaan joko seitsemänä luentona tai viikonloppukurssina. Kouluttajina toimivat yhdistyksen työntekijät, ulkopuoliset kouluttajat ja kokemuskouluttajina tavalliset sateenkaariperheiden vanhemmat. Lisätietoja perhevalmennuksesta nettisivuilla >>
    
Ulvilan (Pori) viikonloppukurssi 15.-17.11.2013
Sitovat ilmoittautumiset 10.10. mennessä nettilomakkeella >>
Viikonloppukurssi järjestetään yhden viikonlopun aikana (21 oppituntia) Porin lähellä Ulvilassa, Silokallion leirikeskuksessa. Kurssi itsessään on maksuton, mutta veloitamme osallistumismaksuja majoittumisen ja ruokailujen osalta. Kurssille mahtuu noin 25 henkeä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Seuraava viikonloppukurssi järjestetään marraskuussa 2014.

Helsingin iltakurssi 29.10.-10.12.2013
Helsingin iltakurssi järjestetään seitsemänä peräkkäisenä tiistai-iltana yhdistyksen toimistolla ydinkeskustassa, osoitteessa Yrjönkatu 29 A 1 (Forumin kortteli) kello 18.00-20.30. Sitovat ilmoittautumiset 16.10. mennessä nettilomakkeella >>  (Ilmoittautumiset hyväksytään tulojärjestyksessä. Kurssille otetaan maks 40 henkeä. Ne, jotka eivät mahdu mukaan syksyn kurssille, voivat ilmoittautua kevään 2014 iltakurssille tai marraskuun viikonloppukurssille)

Rikasta minua -kurssi vertaisohjaajan koulutukseen suuntautuville pareille

Kirkkonummen Hotelli Majvik 22.-24.11.2013

Marraskuussa 2013 ei järjestetä kaikille avointa parisuhdeviikonloppua vaan syksyn viikonloppu on suunnattu niille pareille, jotka suuntautuvat parisuhdetoiminnan vertaisohjaajiksi. Viikonloppu vedetään Rikasta minua -mallin mukaisesti. Viikonloppu ei ole vielä varsinainen ohjaajakurssi, mutta se orientoi ohjaajan tehtävään, koska varsinaisella ohjaajakurssilla on tarkoitus opetella nimenomaan Rikasta minua -menetelmän käyttämistä vertaistoiminnassa. Marraskuussa vertaisohjaajiksi suuntautuvat parit pääsevät siis käytännössä testaamaan Rikasta minua -mallia osallistujina.

Kurssille mahtuu kuusi pariskuntaa. Ilmoittautumiset alkavat seuraavassa jäsenkirjeessä elo-syyskuun vaihteessa. Ilmoittautujat mahdollisesti haastatellaan ennen kurssille hyväksymistä. Kurssi järjestetään Hotelli Majvikissa, Kirkkonummella. Kurssin osallistumismaksu pidetään kohtuullisena RAYn ja KSLn avustusten turvin. Kurssi ja täysihoito maksanevat noin 150 euroa / osallistuja. Tarkemmat tiedot syksyllä.

Lisätietoa sateenkaariperheiden parisuhdetoiminnasta täällä >>

Ruskaleirille kannattaa ilmoittautua nyt!

Ruskaleiri järjestetään ke-su 11-15.9 Inarissa, Nuoriso- ja luontomatkailukeskus Vasatokassa.  Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Vielä muutama perhe mahtuu mukaan.
Voit ilmoittautua leirille tällä lomakkeella >>

Ruskaleiriä viitoittavat viisi peruselementtiä tuli, vesi, maa, tuuli ja tyhjyys. Kullekin elementille on varattu oma päivänsä, jonka touhut kiertyvät jollakin tavoin päivän elementin ympärille.

Ohjelma sisältää mm.
- Retket porotilalle ja saamelaiskulttuuri- museo Siidaan
- Valokuvasuunnistusta
- pieniä vaelluksia ja luontoretkiä
- rakentamista
- musiikkihetken porosoittimilla
- joikutyöpajan
- luonnonmateriaaleilla askartelua
- saunomista ja nuotioiltoja

Leirin lopullinen hinta määräytyy leiriläisten määrän mukaan. Ilmoittautuessaan sitoutuu maksamaan enintään alla mainitut maksimihinnat. Hinta sisältää ohjelman, täysihoidon ja majoituksen. Matkakuluista vastaa jokainen perhe itse. Liinavaatteet sisältyvät hintaan. Jos et/ette jostain syystä halua majoittua leirikeskuksessa, vaan vierailla leirillä päiväaikaan, tai ette pysty olemaan paikalla koko leiriaikaa, ota yhteys järjestösihteeriin, niin muokataan leirihinta sinun osallistumisesi mukaiseksi. Myös muut leiritiedustelut järjestösihteerille.

Maksimihinnat:
Neljä yötä, eli ke-su
Aikuinen, jäsen 230 euroa / ei-jäsen 300 euroa
3-17-vuotiaat, jäsen 60 euroa / ei-jäsen 100 euroa
0-2-vuotiaat, 20 euroa

Leirillä tutustumaan koko perheen voimin Lapin luontoon. Luontoelämysten lisäksi tutuksi tulevat ainakin saamelaisten kulttuuri, porot ja perinteinen käsillä tekeminen. Leiripaikkaan voi tutustua täällä >>

HELSINKI

Paikallistiimi: Hanna, Kirsi ja Anu, helsinki@sateenkaariperheet.fi

Pääkaupunkiseudun perhetapaamiset ovat olleet kerran kuussa sunnuntaisin klo 15-18 Leikkipuisto Linjassa osoitteessa Toinen Linja 6, 00530 Helsinki.  Syksyksi pohdinnassa jatkuvatko tapaamiset Linjassa vai jossakin muualla.  Talvella tapaamisia tullaan pitämään Kotolassa. Syksyn päivämäärät seuraavassa jäsenkirjeessä.

Retki Espoon Angry Birds -puistoon
Maanantaina 26.8 kello 17- picnic-retki Suurpellolla sijaitsevaan vihaisten lintujen puistoon. Puisto on ilmainen ja sieltä löytyy puuhaa kaikenikäisille. Ota mukaan viltti ja päivällinen eväsmuodossa. Samalla mahdollisuus osallistua tulevan vuoden toiminnan ideointiin. Puistoon pääsee parhaiten seuraamalla opasteita Lukutorilta (Suurpellon puistokatu 18), infopaviljongin luota. Bussi 107 tuo Kampista Suurpeltoon.

Grilli-ilta Myllypurossa su 1.9 kello 15-19
Olisi kivaa, jos olisi juuri sellaisia tapahtumia tai tapaamisia kuin oma perhe toivoisi. Se on nyt aivan mahdollista! Tule viettämään ilta suunnitellen ja visioiden pääkaupunkiseudun sateenkaariperhetoimintaa. Grilli-illassa lapset leikkivät , isommat seikkailevat kallioilla ja aikuiset pystyttävät ideariihen, jossa huomioidaan kaikkien haaveet, toiveet ja unelmat seuraavaa vuotta ajatellen.
Yhdistys tarjoaa grillattavat. Tulijat voivat tuoda jälkiruokaa nyyttäripöytään.
Ilmoita tulostasi ja kysy osoite järjestösihteeriltä.

Pääkaupunkiseudun arkitapaamiset
Vauva- ja leikki-ikästen perheiden kovasti suosimat arkitapaamiset jatkuvat myös syyskaudella Kotolassa, Yrjönkatu 29 A. Arkitapaamisiin ovat tervetulleita kaikenikäiset aikuiset ja lapsen, vaikka ajankohdasta johtuen tapaamiset kiinnostavat varmasti eniten kotivanhempia. Välillä tapaamisissa on alustaja tai teema, mutta aina on aikaa vapaalle juttelulle ja leikille. Toimistolta löytyy leluja ja siellä on myös mahdollista lämmittää ruokaa lapsille. Yhdistys tarjoaa teetä, kahvia, mehua ja keksejä. Mukanaan voi tuoda muita syötäviä nyyttärihengessä.

Loppukesän arkitapaamiset:  20.8., 3.9. ja 17.9 klo 10-12

Lasten ensiapukoulutusta
Ti 10.9. kello 18-20 Kotolassa
SRP:n kouluttaja opettaa perheiden vanhemmille (ja tulevaisuuden vanhemmille) tuikitarpeellisia ensiaputaitoja. Lapset voi ottaa tilaisuuteen mukaan.

Isojen koululaisten retki Fazerin tehtaalle
Torstaina 17.10. kello 10:30 10-vuotiaat ja sitä vanhemmat koululaiset pääsevät tutustumaan Fazerin keksi- ja makeistehtaalle Vantaan Vaaralassa, Fazerintie 6. Etukäteisilmoittautuminen järjestösihteerille vaaditaan. Tarkemmat saapumisohjeet seuraavassa jäsenkirjeessä.

Paikallisvastaavatiimin jäseneksi?!
Helsingin paikallisvastaava tiimistä joutui muutama jäsen valitettavasti jäämään pois mm. paikkakunnalta muuton vuoksi. Tiimi kaipaa lisää innokkaita ja aktiivisia jäseniä. Tiimiläisenä sinun on mahdollisuus vaikuttaa siihen, millaista toimintaa pääkaupunkiseudulla järjestetään. Eikä ideoita tarvitse toteuttaa yksin! Erityisen toivottavaa olisi löytää tiimiin kotivanhempia, jotka pystyisivät välillä perhetapaamista edeltävänä perjantaina hakemaan tapaamispaikan avaimen leikkipuisto Linjasta, ja palauttamaan sen ma. Tiimiläisten tärkeimpänä tehtävänä on organisoida tapaamisia, retkiä ym. Apua toteutukseen saadaan mm. sosiaali- ja terveysalan opiskelijoilta. Useimmiten tiimiläisten eri tarvitse tehdä sen ihmeemmin tapahtuman eteen kuin päättää esim. retkikohde ja -aika, ja tehdä asiasta muutaman virkkeen mainos. Osa tiimiläisistä vastaa perhetapaamisten ovien avaamisesta, kahvin keitosta yms., mutta niin, että jokaista tapaamista kohden ei tarvitse jokaisen varautua vastuutehtäviin tai edes läsnäoloon. Yhdistys tukee taloudellisesti retkiä ja maksaa mahdollisten ohjaajien palkkiot. Tiimiläisenä tutustut helposti paikkakuntasi muihin perheellisiin ja pääset tekemään hauskoja asioita. Kysy lisää ja ilmoita kiinnostuksestasi paikallistiimille.Oma facebook-ryhmä
Pääkapunkiseudun sateenkaariperheillä on oma suljettu facebook-ryhmä, "Pääkaupunkiseudun Sateenkaariperheet". Ryhmän jäsenyys ja sinne kirjoittelut eivät näy kenellekään muulle kuin ryhmän jäsenille. Ryhmään pääsee vain sen ylläpitäjien tai jo jäsenenä olevien lisäämänä. Ryhmässä tiedotetaan pääkapunkiseudun tapahtumista, haastattelupyynnöistä ja muusta ajankohtaisesta. Siellä voi kuka tahansa kuulutella seuraa vaikkapa uimarannalle tai museoretkelle. Myös kaikenlainen sateenkaariperheellisyyteen liittyvä keskustelu on sallittua.

Jos haluat liittyä ryhmään kysy fb-kavereiltasi ovatko he jo ryhmän jäseniä, ja voisivatko lisätä sinut. Tai pyydä toiminnanjohtaja Juha Jämsää,  järjestösihteeri Kaisa Niittystä tai hallituksen jäsen Tanja Rintalaa ystäväksesi ja liittämään sinut ryhmään.

Jo ryhmään kuuluvat, liittäkää kavereitanne ryhmään, jotta mahdollisimman moni pääsisi osalliseksi ryhmän annista.

KUOPIO

Retki Kuopion HopLopiin

Sunnuntaina 8.9.2013 kello 13-18
Lisätietoja retkestä seuraavassa jäsenkirjeessä

Aikuiset ja alle 1-vuotiaat riekkuvat HopLopissa veloituksetta, muiden pääsymaksuun osallistuu Sateenkaariperheet ry, niin että omavastuu per lapsi on 5e. Seikkailupuiston monet aktiviteetit takaavat huikean hauskan ja monipuolisen sekä motorisesti kehittävän leikkikokemuksen kaiken ikäisille vauvasta vanhempiin. Sukella seikkailuun Ahdin valtakunnan leikki- ja kiipeilyelementteihin ja pelaa jännittäviä pelejä yhdessä kaverin kanssa. Leikkialueeltamme löytyy mahtava valikoima erilaisia leikki- ja liikunta-aktiviteetteja, kuten liukumäkiä ja -ratoja, tunneleita, pomppulinnoja tai vaikkapa jännittävä pallosotapelialue. HopLopissa aika ei käy pitkäksi. Täällä viihtyy koko perhe.

TAMPERE

Paikallistiimi: Marjut ja Sini, tampere@sateenkaariperheet.fi

Heinäkuu meni lomailun merkeissä, elokuussa taas aktivoidutaan.

Retki Särkänniemeen
17.8 kokoontuminen klo 11.30 Särkänniemen portilla. Yhdistys tukee
rannekehankintaa 10 €/kpl. Jokainen kulkee omia polkujaan, sovitaan
yhteinen kokoontumispaikka klo 14 keskusteluille ja eväiden
nauttimisille. Sitovat ilmoittautumiset 15.8 mennessä s.postilla tai
facebookin ryhmässä, liput hankitaan ennakkoon kustannuksien
säästämiseksi. Toki myös ex-tempore paikalle ilmestyville lippu
järjestyy.

Syyskuussa 15.9 "ruskaretki" Pikku-Ahvenistolle Ylöjärvelle
makkaranpaistoa ja rentoa yhdessä olemista luonnossa. Tästä lisäinfoa
lähempänä.

Heittäkää rohkeasti ideoita tapaamisten suhteen, jotta saataisiin niistä mahdollisimman onnistuneita ja tarkoitustaan palvelevia. Odotukset kun ovat aika moninaiset, toteutustapojakin voidaan siis muokkailla. Lisätietoa toiminnasta ja esim. facebookin ryhmään liittymisestä: tampere@sateenkaariperheet.fi.

TURKU

Paikallistiimi: Minna, Marjukka, Juha ja Anu, turku@sateenkaariperheet.fi

Syyskauden ensimmäinen tapaaminen järjestetään Turun Seikkailupuiston Seikkailutalossa sunnuntaina 1.9.2013 klo 16.30-19. Tervetuloa tapaamaan toisia sateenkaariperheitä ja sellaiseksi haluavia, vaihtamaan kokemuksia ja suunnittelemaan loppusyksyn toimintaa! Meillä on tälle vuodelle käytettävissä rahoitusta pariinkin maksulliseen tekemiseen, joten tule kertomaan toiveesi. Lapsille seikkailutalosta löytyy leluja, mikro, hoitopöytä, pottia yms. tarvittavaa. Tuo mukanasi jotain pientä purtavaa nyyttäripöytään. Kysy halutessasi lisätietoja: turku@sateenkaariperheet.fi tai ilmesty paikan päälle!

Turun seudun sateenkaariperheillä on tiedottamista varten sähköpostilista, johon voi ilmoittautua mukaan ilmoittamalla sähköpostiosoitteensa: turku@sateenkaariperheet.fi.

Olemme myös facebookissa: Tiedotukseen painottuva sivusto löytyy täältä >> Lisäksi Turun seudun sateenkaariperheille on perustettu suljettu facebook-ryhmä, jossa myös voi keskustella toiminnasta  ja muista sateenkaariperheasioista luottamuksellisemmin.  Ryhmään pääsee laittamalla pyynnön ylläpitäjälle täällä >>

Turussa järjestetään myös erityisesti uusille perheille ja perhettä suunnitteleville suunnattua alkutaipaletoimintaa. Jos haluat mukaan alkutaipalelaisten sähköpostilistalle, ilmoita
sähköpostiosoitteesi: mjkarvonen@gmail.com. Toistaiseksi alkutaipalelistaa on käytetty lähinnä tapahtumista tiedottamiseen, mutta siellä voi myös esim. kysellä kokemuksia, esittää toiveita toiminnasta tai kutsua toisia alkutaipalelaisia tapaamisiin. 


Sateenkaariperheet ry
Yrjönkatu 29 A 1, 00100 Helsinki

www.sateenkaariperheet.fi

Toiminnanjohtaja
Juha Jämsä
juha.jamsa@sateenkaariperheet.fi
044 997 1956

Järjestösihteeri
Kaisa Niittynen
kaisa.niittynen@sateenkaariperheet.fi
050 321 7976

Koulutussuunnittelija
Tiia Aarnipuu
tiia.aarnipuu@sateenkaariperheet.fi
050 410 6772

Puheenjohtaja
Emmi Pihlajaniemi
puheenjohtaja@sateenkaariperheet.fi
050 513 7765

Kaikkien perheiden Suomi -hanke

Projektipäällikkö
Anna Moring
anna.moring@monimuotoisetperheet.fi
050 375 0832

Suunnittelija
Jenni Kerppola-Pesu
jenni.kerppola-pesu@monimuotoisetperheet.fi
050 375 0831

Neuvontapalvelu
Puhelimitse 050 321 0048 tiistaisin kello 12-13 ja torstaisin kello  9-10
sekä sähköpostitse info@sateenkaariperheet.fi. Sähköposteihin pyritään vastaamaan kahden arkipäivän kuluessa. Perheaikaa.fi -sivuilla myös neuvonta-chatit 2.9., 7.10., 4.11. ja 9.12 kello 12-13.30.

info@sateenkaariperheet.fi
Yleisestä info-osoitteesta voit kysellä meiltä mm. tapaamisista, koulutuksesta, tilata materiaalia tai kysyä neuvoa tai apua ongelmatilanteissa.

jasenet@sateenkaariperheet.fi
Jos sinulla on mitä tahansa jäsenyyteen liittyviä kysymyksiä, voit lähettää postia tähän osoitteeseen. Ilmoita tähän myös mahdolliset muuttuneet jäsentietosi (esim. uusi osoite, muutokset perheessä tms.) niin päivitämme tietosi. Jos et ole vielä jäsen ja haluat liittyä, voit tehdä sen Liittyminen jäseneksi -sivulla josta löydät myös lisätietoa jäsenasioihin liittyen.

webmaster@sateenkaariperheet.fi
Jos sinulla on jotakin yhdistyksen www-sivuihin liittyviä kysymyksiä, palautetta tai kommentteja, voit lähettää ne osoitteeseen webmaster@sateenkaariperheet.fi

Hallitus
Sateenkaariperheet ry:n hallitus vuonna 2013.

Emmi Pihlajaniemi / puheenjohtaja
Joanna Marjanen / varapuheenjohtaja
Sari Makkonen
Paula Myöhänen
Liisa Rytkönen-Kontturi
Tanja Rintala
Anu Pellinen
Hanna Wahlsten / varajäsen
Jenni Häivälä / varajäsen

Lähetä vastauksesi kirjeessä mahdollisesti oleviin kysymyksiin alla olevalla painikkeella

1/1