Perheen perustaminen -webinaari 29.11. klo 18.00-20.00


Tervetuloa osallistumaan erityisesti adoptoiduille suunnattuun Perheen perustaminen -webinaariin. Myös adoptiovanhemmat ja -odottajat ovat tervetulleita kuuntelemaan!

Tässä webinaarissa pureudutaan erityisesti kysymyksiin, jotka koskevat ihmissuhteissa olemisen historiaa ja taitoja. Varhaiset kiintymyskokemuksemme, mahdolliset kivut, haavat, menetykset ja toisaalta myös korvaavat ja suojaavat kokemuksemme vaikuttavat aikuisiässä siihen, millaisilla tunteilla ja ajatuksilla perheen perustamista pohditaan. Perheen muodostamisessa voidaan erottaa erilaisia vaiheita, joista erityisen tärkeänä erottuu lapsen syntymä ja siirtymä vanhemmuuteen.  Omalla kasvuhistorialla ja ihmissuhdekokemuksilla on myös merkitystä tässä.  Webinaarissa tuodaan tietoa ja herätellään pohdintaa, mitä asioita olisi hyvä pohtia ja oppia itsessä tunnistamaan perheen perustamisen kohdassa, erityisesti kun kyseessä on adoptiotausta.

Saara Salo (PsT, laill. psykoterapeutti) on työskennellyt varhaisen vuorovaikutuksen ja kiintymyssuhteiden parissa koko työuransa. Tällä hetkellä hän tekee tutkimusta Helsingin yliopistolla siirtymästä vanhemmuuteen ja miten se kytkeytyy erityisesti parisuhteisiin.

Webinaari on maksuton ja suunnattu erityisesti kotimaan sekä kansainvälisesti adoptoiduille aikuisille, mutta myös adoptiovanhemmat ja -odottajat ovat tervetulleita osallistumaan. Webinaari järjestetään Zoom-alustalla.

Ilmoittaudu nyt!


Voit esittää jo ennakolta ja anonyymisti tämän lomakkeen kautta kysymyksiä Saaralle tai muille osallistujille.

Lisätietoa Zoom-sovelluksen käytön aloittamisesta löydät mm. täältä!

Saat viimeistään tiistaina 29.11. päivällä sähköpostiisi (muista tarkistaa myös roskapostilaatikkosi) Zoom-linkin, minkä kautta pääset osallistumaan mukaan webinaariin. Lähetämme webinaarista myös muistutuksen/muistutuksia sähköpostise lähempänä ajankohtaa.

Merkitsethän tapahtuman kuitenkin kalenteriisi tai esimerkiksi muistutuksen puhelimeesi, kiitos!Lue lisää adoptoitujen toiminnasta täältä!

Osallistujan etu- ja sukunimi

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

Olen

Oletko osallistunut aiemmin aikuisten adoptoitujen vertaistoimintaan?

Mitä kautta sait tiedon tapaamisesta?

Muuta huomioitavaa tai kysymyksiä?

Oletko Adoptioperheet ry:n jäsen?

Etkö ole vielä jäsenemme?

Liity jäseneksemme tästä!


Täysjäsenyys 39 € tai 29 € / vuosi
Kannatusjäsenyys 15 € / vuosi
Nuorisojäsenyys 5 € / vuosi (13-29-vuotiaat adoptoidut)

Lisätietoja

Adoptoitujen vertaistoiminnan

projektipäällikkö

Elias Helminen

045 882 7080

elias.helminen(at)adoptioperheet.fi


Voit tutustua rekisteri- ja tietosuojaselosteeseen täällä.

0%