Kysymys on pakollinen
Antamasi lukuarvo on virheellinen
Sähköpostiosoite on virheellinen


Sateenkaariperheet UUTISKIRJE

Ylpeää kesää!

TOUKOKUU 2011

Suomenniemellä nähdään tulevana kesänä ennätyksellinen määrä ylpeitä kulkueita ja tapahtumia kun neljällä paikkakunnalla järjestetään Pride-tapahtuma samana kesänä.

Viime kesänä Helsingin Pride-kulkueeseen iskettiin raukkamaisesti. Isku herätti laajasti närkästystä. Uskon, että tänä kesänä ihmiset lähtevät entistä laajemmin mukaan kulkueisiin näyttämään, että pelolle ei anneta periksi. Suomen Pride-kulkueista saattaa tätä myötä kehittyä koko kansan tapahtumia esimerkiksi Ruotsin mallin mukaan kun muutkin kuin vähemmistöihin kuuluvat haluavat tuoda tukensa näkyviin.

Helsingin kulkueessa järjestäjä ja poliisi turvaavat osallistujien turvallisuutta aiempaa tarkemmin. Lapsiperheiden toivotaan kulkevan samassa osassa kulkuetta, jotta lasten turvallisuudesta voidaan pitää erityistä huolta.

Sateenkaariperheiden oikeuksien kannalta elämme jännittäviä aikoja. Hallitusneuvotteluissa istuvat puolueista kaikki yhdenvertaisuuden suurimmat kannattajat. Tulisiko vihdoin hallitusohjelmaan kirjaukset, joilla valtiovalta ottaa kokonaisvastuun Suomen seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen hyvinvoinnin edistämisestä?

Valtion vielä väistellessä vastuutaan, Sateenkaariperheet ry pyrkii omalla pienellä panoksellaan edistämään hyvinvointia muutamalla hankkeella. Perhenetti-hankkeen kautta järjestetään vuosina 2012-2014 ohjattuja vertaistukiryhmiä internetin välityksellä. Edellisessä jäsenkirjeessä jäsenet kertoivat toiveitaan ryhmien teemoista. Suosituimpia teemoja otetaan huomioon jo tämän vuoden leireillä. Syksyllä järjestetään yhdistyksen historian ensimmäinen teemaleiri: parisuhdeleiri. Tässä kirjeessä kysellään alustavaa mielenkiintoa ja sopivaa ajankohtaa.

Perheiden moninaisuuden huomioiminen perhepolitiikassa on osaksi Monimuotoiset perheet -verkoston ansiosta saanut uutta huomioarvoa. Perheiden moninaisuuden huomioiminen on noussut ääneenlausutuksi tavoitteeksi kiitettävän monessa valtionhallinnon ja järjestöjen hankkeessa. RAYn ja Lastensuojelun Keskusliiton laajassa Lapsen turvallinen elämä -ohjelmassa perheiden monimuotoisuus laitetaan ensimmäiseksi huomioitavaksi seikaksi kun valmistellaan vanhemmuutta tukevia hankkeita ohjelmasta rahoittettaviksi. Sateenkaariperheet on aktiivinen osa Monimuotoiset perheet -verkostoa. Toivotaan, että sateenkaariperheet mahtuvat oikeastikin moninaisten perheiden joukkoon eri hankkeiden toteutuksessa.

Sateenkaariperheet ry:n vertais- ja edunvalvontatyön turvaamiseksi yhdistykselle kaivataan kovasti työntekijöitä. Tähän voidaan käytännössä päästä, jos Ray myöntää yhditykselle tuntuvan korotuksen avustukseen. Viimeisimmällä hakukierroksella Ray kiinnitti huomiota yhdistyksen suhteellisen matalaan jäsenmäärään. Totta onkin, että suuri osa Sateenkaariperheet ry:n toimintaan osallistuvista ja ehdoton enemmistö suomalaisista sateenkaariperheistä ei ole yhdistyksen jäseniä. Jos hiukan suurempi osa olisi jäseniä yhdistyksessä, voisi Rayn avustusta olla hiukan helpompaa saada. Tässä haaste mukana oleville! Jäsenyys on avoin kaikille, jotka tukevat yhdistyksen tavoitteita. Ohjeet jäseneksi liittymiseen myöhemmin tässä kirjeessä.

Juha Jämsä
puheenjohtaja
puheenjohtaja@sateenkaariperheet.fi

Ps. Jo huomenna sunnuntaina 29.5. Mehubileet DTM:ssä koko perheelle.


TÄSSÄ KIRJEESSÄ LISÄKSI:
* Miksi avioliitto?
* Legal jungle
* Parisuhdeleiri
* Pride-tapahtumat
* Kansainvälinen sateenkaariperhepäivä
* Mehubileet
* Kesän paikallistapaamiset

Sateenkaariperheet saatava hallitusohjelmaan

Julkaistu yhdistyksen kannanottona 27.5.2010

Hallitusneuvotteluja käyvät puolueet ovat yhtä lukuun ottamatta erittäin myönteisiä seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen aseman parantamiselle yhteiskunnassamme. Kaikki viisi ovat ottaneet vaaliohjelmassaan tai muulla vastaavalla tavalla erittäin selkeät kannat esimerkiksi yleisen avioliittolain puolesta. Suomen kansan tavoin enemmistö näiden puolueiden kansanedustajistakin kannattaa uudistuksia. Poikkeus linjassa on tietysti kristillisdemokraatit. Ei kai voi olla niin, että viisi muuta puoluetta uhraavat meidät ja meidän lapsemme pitääkseen kuudennen puolueen hallituksessa?

Nyt olisikin historiallinen mahdollisuus ottaa isoja ja kovasti kaivattuja askelia kirjaamalla hallitusohjelmaan avioliittolain uudistamisen lisäksi sateenkaariperheiden vanhempien ja lasten näkökulmasta merkittävät uudistukset perhevapaajärjestelmässä, tapaamisoikeuksien laajentaminen, avoimen adoption säätäminen, perheoikeuksien siirtymisen turvaaminen EU:ssa ja vanhemmuusolettaman käyttöönotto naisparien perheissä tietyissä tilanteissa.

Lainsäädännön ja palvelujärjestelmän puutteet ovat edelleen niin laajat, että ainoa tehokas keino tilanteen korjaamiseen on, että Suomen valtiovalta vihdoin ottaa kokonaisvastuun seksuaali- ja sukupuolipolitiikasta muiden sivistysvaltioiden tavoin. Tämä vaatii yksiselitteistä kirjausta hallitusohjelmaan. Kyseeseen voivat tulla seksuaali- ja sukupuolivähemmistöasioiden nimeäminen jonkin ministeriön vastuulle ja hyvin resursoidun seksuaali- ja sukupuolivähemmistöpoliittisen ohjelman laatiminen ja toteuttaminen.

Sateenkaariperheet ry:n poliittiset tavoitteet vuosille 2010-2015 kotisivuilla>>

Miksi avioliitto?

Onko oikein, että joidenkin lasten vanhemmat saavat mennä naimisiin, ja toisten lasten vanhempien parisuhde vain rekisteröidään. Miltä tämä kuulostaa lasten korviin? Rekisteröidyssä parisuhteessa ei ole myöskään mahdollista automaattisesti ottaa puolison sukunimeä. Yhteinen sukunimi vahvistaisi useissa perheissä lasten ja vanhempien perhe-identiteettiä, yhteenkuuluvuuden tunnetta.

Sateenkaariperheet toimivat joskus myös sijaisvanhempina. Nykyinen tilanne aiheuttaa ongelmia sateenkaariperheeseen sijoitetulle lapselle. Monesti pitkäaikaisten sijoitusten päätteeksi lapsi adoptoidaan perheeseen, jossa hän on ollut pitkäaikaisesti sijoitettuna. Samaa sukupuolta olevan parin hoidossa olleelle lapselle pitäisi kuitenkin nykylainsäädännön mukaan etsiä jälleen uusi koti ja aiheuttaa sijoitetulle lapselle jälleen uusi ja täysin turha siirto toiseen perheeseen tai, todennäköisemmin, laitokseen.

Avioliiton kautta suomalaisen sateenkaariperheen asema perheenä selkenisi myös ulkomailla. Se, miten ulkomaiden lainsäädäntö suhtautuu Suomessa virallistettuihin parisuhteisiin, ei ole suomalaisen lainsäädännön käsissä. (Se on sitä vastoin niiden suomalaisten poliitikkojen käsissä, jotka toimivat EU:ssa ja globaaleissa järjestöissä.) On kuitenkin selvää, että jos samaa sukupuolta olevien parien suhteet virallistetaan Suomessa tasapuolisesti avioliittolainsäädännön kautta, on perheen asema kiistattomampi ulkomaillakin. Tällä hetkellä sateenkaariperheiden juridiset suhteet muuttuvat usein kun Euroopan sisäinen raja ylitetään. Jossakin maassa sinulla on puoliso, toisessa ei. Täällä sinulla on juridinen vanhempi, täällä ei.

Legal jungle

Sateenkaariperheet ry:n eurooppalainen kattojärjestö Ilga-Europe on julkaissut havainnollisen videon Legal Junglen niistä haasteista, joita eurooppalaiset sateenkaariperheet kohtaavat kun he muuttavat maasta toiseen. Perheoikeudet, avioliiton ja vanhemmuuden tunnistaminen toisessa maassa ei ole selvää, vaikka ne olisi vahvistettu toisessa maassa.

Video julkaistiin sateenkaariperheiden haasteita käsittelevän näyttelyn avajaisissa Euroopan komissiossa. Näyttelyn avasi komissaari Viviane Redding.

Video on katsottavissa Ilga-Europen kotisivuilla>>

Homo Baby Boom

Espanjalainen sateenkaariperhejärjestö on julkaissut englanniksikin tekstitetyn sympaattisen ohjelman sateenkaariperheistä Homo Baby Boom nyt myös netissä>>

Sama järjestö ja ohjaaja ovat parhaillaan valmistelemassa ohjelmaa, jossa esiintyy perheitä useasta Euroopan maasta, myös Suomesta. Uusi ohjelma julkaistaa eurooppalaisten sateenkaariperhejärjestöjen verkoston NELFAn koko perheen tapahtumassa Barcelonassa 28.4.-1.5.2012

Laittakaa päivä jo kalentereihin!

Parisuhdeleiri syksyllä

Maaliskuun alussa tehdyn kyselyn mukaan yli puolet kyselyyn vastanneista sateenkaariperheiden vanhemmista toivoi vertaistoimintaa, joka tukisi parisuhdetta. Tästä syystä yhdistyksen hallitus päätti toukokouun kokouksessaan järjestää syksyllä 2011 viikonloppuleirin, jonka vetää kaksi parisuhdetyön ammattilaista. Leiri on tarkoitettu vain perheiden aikuisille, lapset jäävät tällä kertaa kotiin muiden hoiviin.

Leirin suunnittelu on vasta aloitettu ja tarkemmista tiedoista tiedotetaan myöhemmin. Tähän mennessä on varmaa, että leirin vetävät ammattilaiset, se on viikonlopun (pe-su) mittainen, osallistumismaksu on kohtuullinen ja leiri järjestetään Etelä-Suomessa. Leiri on tarkoitettu ensisijaisesti pariskunnille, mutta leirin vetäjistä riippuu minkälaiset mahdollisuudet leirille on osallistua itsekseen ilman puolisoa. Näillä perustiedoilla jäseniltä halutaan tässä kirjeessä kysellä osallistumisintoa ja mielipiteitä ajankohdista. Tieto on tärkeää, jotta osataan valita sopivan kokoinen leirikeskus ja ajankohta uudentyyppiselle leirille, josta ei ole aiemmin kokemuksia yhdistyksellä.

Muista lähettää vastauksesi kirjeen lopussa olevalla painikkeella!

Kesäleiri 2012

Kesällä 2012 sateenkaariperheiden kesäleiri järjestetään tavanomaista hulppeammissa ja isommissa puitteissa Itä-Suomen ikimetsien suojassa lomakeskus Metsäkartanossa.

Pistäkää kalentereihinnne 5.-8.7.2012!

Lisätietoja Metsäkartanosta>>

Kesän tapahtumiin yhdistyksen uudet T-paidat

Sateenkaariperheiden upouudet T-paidat nyt myynnissä aikuisille ja lapsille - katso kuvat!

Nettikauppa on auennut yhdistyksen nettisivuilla www.sateenkaariperheet.fi/kauppa/. Nettikaupasta ostat kätevästi yhdistyksen uudet, hauskat T-paidat ja lukuisat muut sateenkaariteemaiset tuotteet vauvanvaatteista piparimuotteihin.

Kesä on prideja pullollaan

Helsinki Pride 27.6.-3.7.

Lauantain puistojuhlaan heti kulkueen jälkeen kaivataan vapaaehtoisia myyjiä yhdistyksen myyntipöydän tiskin taakse. Tarvetta on usealle myyjälle yhtä aikaa, muutamaan vuoroon peräkkäin. Yhteydenotot info@sateenkaariperheet.fi

Ma 27.6.
Klo 18 Toimintakeskus Hapessa LHBTIQ-ihmisten läheisten vertaistapaaminen. "Haluan, että olet minulle läheinen tänään, huomenna ja ikuisesti." Järjestävät HeSeta, Nektaria ry ja Sexpo-Säätiö.

Ke 29.6.
Klo 18 alkaen sateenkaariperheiden valtakunnallinen isätapaaminen HeSetan toimistolla. Kaikki sateenkaariperheiden miehet ja miehenmieliset lapsineen sekä perhetttä toivovat tervetulleita.

To 30.6.
Klo 16 alkaen Sateenkaariperheiden koululaisten omalle tapahtumalle ei toistaiseksi ole löytynyt tekijöitä. Aika ja paikka on varattu, jos jäsenistöstä löytyy innokkaita järjestämään. Järjestelyistä kiinnostuneiden yhteydenotot info@sateenkaariperheet.fi

Pe 1.7.
Klo 17-19 Sateenkaariperheiden tapaaminen leikkipuisto Linjassa, Hakaniemessä.

Klo 18 alkaen Miten lapsia tehdään -tapahtuma perhettä suunnitteleville toimintakeskus Hapessa. Tapahtumaan osallistuvat voivat ottaa osaa tapaamisen jälkeen perustettavaan Alkutaipaleella -ryhmään.

La 2.7.
Klo 10 alkaen perinteinen ja värikäs perhepiknik ennen Pride-kulkuetta Tähtitorninmäen puistossa Silja Linen terminaalin lähettyvillä.

Klo 12 alkaen kokoontuminen Senaatintorille pride-kulkuetta varten. Kulkueessa lapsiperheillä oma joukkonsa.

Klo 13.30 alkaen puistojuhlassa Kaisaniemen puistossa Sateenkaariperheiden suosittu myyntipöytä. Helsingin seudun Setan nuoret vapaaehtoiset ovat luvanneet kasvomaalausta lapsille. Toiveissa olisi, että jäsenistöstä löytyisi vaoaaehtoisia suunnittelemaan ja toteuttamaan jotain muutakin kivaa lapsille. Yhdistyksellä on varattuna rahaa tähän käyttöön. Yhteydenotot info@sateenkaariperheet.fi

Half Pride Jyväskylä 14.-17.7.

La 16.7.
Klo 14 alkaen järjestetään sateenkaariperheiden piknik Lounaispuistossa kulkueen jälkeen. Suunnitelmissa on ainakin pikkulapsille oma polskutteluallas.

Tampere Pride 21.-24.7.

La 23.7.
Pride-kulkue. Tarkoitus on kokoontua kulkueen jälkeen perhepiknikille Hämeenpuistoon. Kulkueessa pyritään kulkemaan myös samassa porukassa. Muilta paikkakunnilta tulevat ovat erittäin tervetulleita!

Turku Pride 6.8.

To 4.8.
Sateenkaariperheiden retki Mehukatti Lastenmaailmaan klo 17

La 6.8.
Pride-puistojuhlan yhteydessä sateenkaariperheiden piknik Puolalanpuistossa klo 12 alkaen

Tarkemmat tiedot molemmista tapahtumista tässä kirjeessä Turun omassa osiossa.

Kansainvälinen sateenkaariperhepäivä

Sateenkaariperheet ry on aktiivisesti mukana eurooppalaisessa ja maailmanlaajuisessa työssä sateenkaariperheiden oikeuksien puolustamiseksi. Sateenkaariperheet ry kuuluu eurooppalaisten sateenkaariperhejärjestöjen verkoston NELFAn aktiivisiin toimijoihin. NELFA on nyt verkostoitunut Yhdysvaltain ja Kanadan vastaavien toimijoiden kanssa. Yhteistyön tuloksena on syntynyt päätös Kansainvälisen sateenkaariperhepäivän vietosta ensimmäisen kerran 6.5.2012.

Sateenkaariperheet ry on paikalla kun Kansainvälinen sateenkaariperhepäivä ja sen upea logo julkistetaan kansainvälisessä konferenssissa Floridassa 12.7.2011.

Maailman sateenkaariperheet Floridassa heinäkuussa

Heinäkuun 9.-16. päivä Floridaan kokoontuu arviolta 500 sateenkaariperhettä viettämään lomaa palmujen katveeseen. Tänä vuonna tapahtumassa nähdään uutta: Maailma!!

Viikon teemana on kansainvälisyys. Tapahtumaan kutsutaan osallistujia ympäri maailman. 12.7. julkistetaan Kansainvälisen sateenkaariperhepäivän ajankohta ja logo.

Tapahtuman järjestää sateenkaariperheiden matkatoimisto Our Family Vacations yhteistyössä Yhdysvaltain sateenkaariperheiden kattojärjestön Family Equality Councilin kanssa. Tapahtuma järjestetään korkeatasoisessa all-iclusive lomakohteessa.

Järjestäjien kutsu maailman sateenkaariperheille ja lisätietoja englanniksi netissä>>

R family vacations järjestää lisäksi kesällä 2011 sateenkaarikansalle suunnatun risteilyn Kreikan saaristossa.

Kesällä 2012 heidän on tarkoitus järjestää sateenkaariperheille suunnattu suurtapahtuma Euroopassa. Perheiden toivieta kartoitetaan kyselyllä netissä>>

Jäsenkortit ja NHL-lehden näytenumero

Jäsenmaksun masaneille jäsenille lähetetään kesäkuun alussa jäsenkortit 2011-2012 sekä edellisessä jäsenkirjeessä luvattu NHL-lehden näytenumero

Auta yhdistystä saamaan vihdoin työntekijä - liity jäseneksi!

Sateenkaariperheet ry:n jäsenenä tuet yhdistyksen yhteiskunnallista vaikuttamistyötä ja vertaistukitoimintaa. Jäsenenä saat kymmenien eurojen alennuksen leireiltä ja jäsenkortilla monenlaisia etuja. Esimerkiksi yökerho DTM:ään jäsenkortilla *aina* ilmaiseksi.

Liity jäseneksi täällä>>

Yhdistyksen jäsenmaksu vuonna 2011

20 euroa ensimmäiseltä perheenjäseneltä
5 euroa seuraavilta perheenjäseniltä

DTM ja Kristiina Puukko järjestävät Mehubileet 29.5.

Su 29.5. klo 13-16

Mimi ja Kuku. Peppi Pitkätossu. Pomppulinna. Ilmapalloja. Jäätelöä. Puukon Baby Showerit. Hauskaa ohjelmaa ja puuhaa koko perheelle - eikä maksa mitään! Ravintola dtm, Iso Roobertinkatu 28, Helsinki.

Mikäli haluat juhlistaa Puukon tulevaa äitiyttä tuo tullessasi jokin lahja. Paketit lahjoitetaan Sateenkaariperheille tulevien tapahtumien arpajaispalkinnoiksi. Kerätään heille paljon paketteja ja tuetaan tärkeää työtä!

www.mehubileet.com
www.mimijakuku.fi

Tapahtuma Facebookissa>>

Yhdistyksen lastenkirjahanke etsii lastenkulttuurista innostuneita

Lastenkirjahanke etsii toimituskuntaansa erityisesti kulttuurin ja kirjallisuuden rahoitusta tuntevia auttamaan rahoituksen etsimisessä julkaistaville lastenkijroille. Yhteydenotot toimituskuntaan info@sateenkaariperheet.fi.

Kesän paikalliset tapaamiset ja tapahtumat

HELSINKI

Tapaamisvastaavat: Anna Alavesa anna.alavesa@welho.com ja Johanna Kuusi johannakuusi@hotmail.com

Kesällä Pridejen yhteydessä paljon toimintaa (ks. yllä). Syksyn tapaamisista lisätedot keskustelufoorumilla, Facebookissa ja myöhemmissä jäsenkirjeissä.

JOENSUU

Joensuussa selvitellään edelleen tapaamisintoa perheiden keskuudessa. Mielenkiinnon ilmaisut osoitteeseen info@sateenkaariperheet.fi

JYVÄSKYLÄ

Tapaamisvastaava: Heljä Siitari hsiitari@hotmail.com

Jyväskylässä kesäinen sateenkaaripiknik Jyväskylän Half Priden yhteydessä 16.7 Lounaispuistossa n. kello 14 alkaen.

Syksyksi olemme hakeneet sisäpelivuoroa, siitä ja muista syksyn tapaamisista tulee tarkempaa tietoa
sateenkaariperheiden keskustelupalstalle elokuussa.

KUOPIO

Alueelle tarvitaan uutta tapaamisvastaavaa. Innokkaat voivat olla yhteydessä info@sateenkaariperheet.fi

OULU

Tapaamisvastaava: Sanna Snellman oulunsateenkaariperheet@luukku.com

Kesäkaudella ei säännöllisisä tapaamisia. Keväällä tapaamiset olleet joka kuukauden kolmas sunnuntai klo 15.30-18 Oulun keskustan avoimessa päiväkodissa (Ns. Vihreä Talo, Uusikatu 27). Päiväkodilla on todella hyvät tilat leikkeihin ja paljon leluja. Tiloissa on myös hyvät lastenhoitomahdollisuudet, sittereitä, syöttötuoleja ja mikro löytyy. Tapaamiset ovat olleet perinteisesti nyyttärihengessä. Tervetuloa mukaan niin uudet kuin vanhatkin kävijät, lasten kanssa tai ilman! Oulun sateenkaariperheiden tapaamisista ilmoitellaan myös Oulun ryhmän omalla s-postilistalla. Kysy liittymisohjeet tapaamisvastaavalta.

ROVANIEMI

Tapaamisvastaava: Hanna Peltomaa hanna.peltsi@gmail.com

Rovaniemellä tavataan perheiden kotona. Kyselyt tapaamisvastaavalta.Tervetuloa mukaan kaikki asiasta kiinnostuneet! Tarjoilut nyyttäriperiaattella.

TAMPERE

Tapaamisvastaavat: Joanna Marjanen joanna.marjanen@gmail.com & Marjut masu@tamperelainen.org

Seuraava tapaaminen on su 19.6 klo 15. Se järjestetään Kirskaanniemessä, Lempäälässä. Tarkoitus on mennä porukalla paistamaan makkaraa, lättyjä jne. Kävelymatka autolta on noin 1.5km. Vaunujen kanssa sinne ei valitettavasti pääse. Lähtijöistä otetaan ennakkoilmottautuminen ja heidän kesken sovitaan tarkemmin kokoontumispaikasta ja muista jutuista. ILMOITTAUTUMINEN VIIM.17.6 NUMEROON 050-3016012 tai masu@tamperelainen.org

Heinäkuun tapaaminen järjestetään la 23.7. Aika on vielä hieman auki. Silloin on Tampereella Pride-kulkue. Tarkoitus on kokoontua kulkueen jälkeen perhepiknikille Hämeenpuistoon. Kulkueessa pyritään kulkemaan myös samassa porukassa. Muilta paikkakunnilta tulevat ovat erittäin tervetulleita!

Elokuun tapaaminen järjestetään 21.8 klo 16.00 Pyynikin uimarannalla. Ohjelmassa on uintia ja omia eväitä. Kokoontuminen Pyynikin kesäteatterin portilla.

Lisätietoja osoitteesta tampereensateenkaariperheet@gmail.com
Tervetuloa isolla joukolla tapaamisiin!!! Tapaamisethan ovat ilmaisia ja eivät vaadi "jäsenyyttä"!

TURKU

Tapaamisvastaava: Anu Lankinen turunsateenkaariperheet@gmail.com

Turun kuukausitapaamiset ovat kesällä tauolla, mutta heti elokuun alussa tapahtuu taas:

Kaikki sateenkaariperheet (ja ystävät, mummot jne) ovat tervetulleita osallistumaan Turun seudun Setan järjestämän pride-puistojuhlan piknikille Puolalanpuistoon lauantaina 6.8. klo 12 alkaen.
Päivän alustava ohjelma: http://www.tuseta.fi/fi/juhlavuosi/kesaeleiri/turku-pride-2011/
Mahdollisesti paikalla tulee olemaan jotain pientä tekemistä lapsille, ideat ja tekijät ovat tervetulleita! Mutta ainakin siis piknikseuraa on luvassa. Paikalla tulee olemaan myös Sateenkaariperheiden tuotemyyntipöytä. Pöydän ääreen kaivataan myyjiä. Jos sinulla on mahdollisuus irrottautua myyjäksi esim. puolen tunnin tai tunnin vuoroon puistojuhlan aikana, ilmoittaudu tapaamisvastaavalle.

Ennen puistojuhlaa tapaamme torstaina 4.8. Leaf-areenan Mehukatti Lastenmaailmassa, os. Kärsämäentie 35, Turku. Paikka on kaikenikäisten sisäliikuntaleikkipuisto. Tavataan klo 17.00 sisällä, Lastenmaailman sisäänkäynnin luona. Yhdistyksen sponssin jälkeen omavastuuhinta on 2 euroa per yli 1-vuotias lapsi, vauvat ja aikuiset ilmaiseksi. Ota mielellään tasaraha mukaan. Ilmoittautumiset tapaamisvastaavalle sähköpostitse 2.8. mennessä: turunsateenkaariperheet@gmail.com. Sen jälkeen viime hetken ilmoittautumiset tai peruutukset puhelimitse, p. 0404162371. Tervetuloa mukaan!

YHTEYSTIEDOT

Sateenkaariperheet ry c/o Seta ry
Mannerheimintie 170 A, 00300 Helsinki

www.sateenkaariperheet.fi
Jos sinulla on jotakin yhdistyksen www-sivuihin liittyviä kysymyksiä, palautetta tai kommentteja, voit lähettää ne osoitteeseen webmaster@sateenkaariperheet.fi

info@sateenkaariperheet.fi
Yleisestä info-osoitteesta voit kysellä meiltä mm. tapaamisista, koulutuksesta, tilata materiaalia tai kysyä neuvoa tai apua ongelmatilanteissa.

jasenet@sateenkaariperheet.fi
Jos sinulla on mitä tahansa jäsenyyteen liittyviä kysymyksiä, voit lähettää postia tähän osoitteeseen. Ilmoita tähän myös mahdolliset muuttuneet jäsentietosi (esim. uusi osoite, muutokset perheessä tms.) niin päivitämme tietosi. Jos et ole vielä jäsen ja haluat liittyä, voit tehdä sen Liittyminen jäseneksi -sivulla josta löydät myös lisätietoa jäsenasioihin liittyen. sateenkaariperheet.fi/liittyminen.html

Puheenjohtaja
Juha Jämsä, puheenjohtaja@sateenkaariperheet.fi, 041 - 501 2580

Hallitus
Sateenkaariperheet ry:n hallitus vuonna 2011

Juha Jämsä / puheenjohtaja
Maarit Nissilä / varapuheenjohtaja
Emmi Pihlajaniemi / sihteeri
Joanna Marjanen / rahastonhoitaja
Sini Huttunen
Sari Miettinen
Tanja Rintala
Minna Karinkanta / varajäsen
Kaisa Niittynen / varajäsen

Lähetä vastauksesi kirjeessä mahdollisesti oleviin kysymyksiin alla olevalla painikkeella

1/1