Kysymys on pakollinen
Antamasi lukuarvo on virheellinen
Sähköpostiosoite on virheellinen

Hakulomake leskien "Minun elämäni-selviytymisestä eteenpäin" viikonloppuun 15.-16.11.2014

Olen halukas osallistumaan Suomen nuoret lesket ry:n järjestämään leskien "Minun elämäni-selviytymisestä eteenpäin" viikonloppuun. Viikonloppu toteutetaan Kansalaistoiminnankeskus Matarassa Jyväskylässä 15.-16.11.14. Viikonloppu on tarkoitettu leskille, joilla on kulunut leskeytymisestä jo useampi vuosi. Mukaan mahtuu 16 henkilöä. Hakuaika 19.10 asti, jonka jälkeen ilmoitamme valinnoista sähköpostitse.

Viikonlopun aikana tarkastellaan  omaa elämää keskittyen tähän päivään ja tulevaisuuteen. Viikonlopussa pohditaan seuraavia teemoja: Mikä elämässä tuntuu hyvältä ja toimivalta ja mitkä asiat vahvistavat hyvinvointia. Ovatko jotkin omat ajatusmallit ja toimintatavat itselle haitallisia. Mitä menneisyydestä haluaa kantaa mukanaan ja mistä haluaisi luopua. Millaista olisi "omannäköinen" elämä tulevaisuudessa ja miten sitä kohti voisi edetä.

Viikonlopun omavastuu on 15€ /jäsen ja 35 € /ei-jäsen. Matkakulut jokainen kustantaa itse. Majoitus tapahtuu omakustanteisesti ja jokainen varaa itse majoituksensa.

Täytä tietosi alla oleviin kenttiin

Hakuaika päättyy 19.10, jonka jälkeen ilmoitamme valinnoista sähköpostitse. Viikonloppuun valituille lähetämme erikseen ajo-ohjeet, tarkemman ohjelman ja tiedot omavastuuosuuden maksamista varten.

0%