Kysymys on pakollinen
Antamasi lukuarvo on virheellinen
Sähköpostiosoite on virheellinen

Sateenkaariperheiden talvileiri 2015


!!HUOM!!
TALVILEIRI ON TULLUT TÄYTEEN SU 5.10. VOIT TÄYTTÄÄ LOMAKKEEN JA TULLA JONOON. HETI, JOS/KUN PAIKKOJA VAPAUTUU OLEMME YHTEYDESSÄ JONOSSA OLEVIIN.


Leiri järjestetään Hämeenlinnan lähellä Janakkalasaa Rantalahden leirikeskuksessa pe-su 6-8.2.2015.

Leiriohjelma suunnittelee vapaaehtoinen leiritiimi, jota koordinoi järjestösihteeri. Leiriohjelma on suunnitteilla, mutta vielä on mahdollisuus vaikuttaa sen sisältöön. Leirohjelman suunnittelussa huomioidaan edellisiltä leireiltä kerätty palaute.

Leirin aikana tarjotaan ateriat perjantain päivällisestä sunnuntain lounaaseen. Leirihinta saattaa vielä hiukan laskea. Alla maksimihinta, jonka leiri voi tulla maksamaan osallistujille.

Leirin maksimihinta

Sateenkaariperheet ry:n jäsenet:
aikuiset 150 euroa, 2-17-vuotiaat 40 euroa ja alle 2-vuotiaat 20 euroa

Muut:
aikuiset 180 euroa, 2-17-vuotiaat 60 euroa ja alle 2-vuotiaat 30 euroa


HUOMAATHAN:
Varausmaksu on 50 e / perhe. Vasta maksettuanne varausmaksun, leiripaikkanne on varmistettu. Varauslasku lähetetään sähköpostiinne muutaman viikon sisällä ilmoittautumisesta.
Varausmaksua ei palauteta, vaikka ilmoittautuminen peruttaisiin. Varausmaksun maksamatta jättäminen ei ole ilmoittautumisen peruuttaminen. Ilmoita varauksen peruuntumisesta aina erikseen järjestösihteerille, kaisa.niittynen@sateenkaariperheet.fi. Varsinainen leirilasku (joka on siis leirin hinta, josta on vähennetty jo maksettu varausmaksu) lähetetään myöhemmin erikseen!

* Tähdellä merkityt kysymykset ovat pakollisia

Yhteystiedot

Tiedot leiriläisistä

Ilmoita aluksi kaikkien tässä varauksessa olevien eri-ikäisten leiriläisten määrät (ikä leirin alkaessa).

Muista lähettää ilmoittautumisesi alla olevalla painikkeella!

1/1