Sateenkaariperheiden parisuhdeviikonloppu

LUE NÄMÄ OHJEET ENNEN KUIN ILMOITTAUDUT!

Ilmoittaudu 11.2.2015 mennessä!

Viikonloppu järjestetään laadukkaassa hotelli Majvikissa, Kirkkonummella 6.-8.3.2015. Leirin vetää koulutetut vertaisohjaajat Tarja & Sari.

Rikasta minua -kurssilla keskitytään rikastamaan ja vahvistamaan parisuhdetta. Kurssi ei sovi akuutissa kriisissä oleville. Kurssille osallistuu 4-8 paria ja ryhmää ohjaa koulutettu vertaisohjaajapari. Ohjelma koostuu ohjaajien alustusten lisäksi oman kumppanin kanssa tehtävistä kahdenkeskeisistä harjoituksista, pienryhmäkeskusteluista sekä koko ryhmän yhteisestä toiminnasta.

Kurssilla keskitytään seuraaviin teemoihin:
* parisuhteen voimavarat
* toiveet ja tarpeet parisuhteessa
* suhteemme seksuaalisuus
* tulevaisuuteen suuntaavan parisuhteen rikastuttamissopimuksen tekeminen

Kurssi tarjoaa mahdollisuuden parisuhteen läheisyyden lisääntymiseen ja keskusteluyhteyden kehittämiseen. Rikasta minua -kurssille voi osallistua sateenkaariperheiden vanhemmat ja vanhemmuutta suunnittelevat parit.

Lisätietoja Rikasta minua -kurssista täällä >>

Viikonloppu on parisuhderetriitti, jossa työskennellään pareittain. Lapset eivätkä vauvat voi osallistua retriittiin. Viikonloppuna majoitutaan 2 hengen huoneissa. Viikonlopun hintaan kuuluvat kaikki ateriat perjantain päivällisestä sunnuntain lounaaseen. Hotelli on lyhyen kävelymatkan päässä paikallisjunan seisakkeelta. Lisätietoja hotellista löytyy täältä >>

Viikonlopun hinta sisältää kurssin ohjelman, majoittumisen ja täysihoidon. Koska viikonloppu järjestetään hotellissa, ovat hinnat korkeampia kuin tavallisesti.

Sateenkaariperheet ry:n jäsenet:
150 euroa henkilöltä eli 300 euroa pariskunnalta.

Muut:
175 euroa henkilöltä eli 350 euroa pariskunnalta.

HUOMAATHAN:
Ilmoittauduttuasi saat varausmaksulaskun sähköpostitse. Jos varausmaksua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, varaus raukeaa. Varausmaksua 50 euroa / pariskunta ei palauteta. Varausmaksun maksamatta jättäminen ei ole ilmoittautumisen peruuttaminen. Ilmoita varauksen peruuntumisesta aina erikseen osoitteeseen info@sateenkaariperheet.fi.

Loppuosa maksusta laskutetaan ennen kurssia ja sen tulee olla maksettuna ennen kurssille osallistumista. Jäsenhinnat edellyttävät, että molempien puolisoiden jäsenmaksut on maksettuna 31.1. mennessä. Jäseneksi voit ilmoittautua yhdistyksen kotisivuilla>>

* Tähdellä merkityt kysymykset ovat pakollisia

Yhteystiedot

Laskutettavan nimi*

Puhelinnumero*

Sähköpostiosoite (laskutusosoite)
*

Toisen puolison sähköpostiosoite
*

Tiedot pariskunnasta

1. puolison nimi*

Erityisruokavalio?*

Tarkemmat tiedot erityisruokavaliosta*

2. puolison nimi*

Erityisruokavalio?*

Tarkemmat tiedot erityisruokavaliosta*

Muut erityistarpeet, muita huomioita
*

Mainitse tässä kentässä niiden henkilöiden nimet, joiden kanssa et voisi olla samalla kurssilla, esimerkiksi mahdollinen ex-puoliso tms. Tämä tieto käsitellään täysin luottamuksellisesti. Jos käy niin, että esimerkiksi molemmat ex-puolisot ilmoittautuvat kurssille, järjestäjät ovat yhteydessä jälkimmäisenä ilmoittautuneeseen ja pyytävät häntä osallistumaan seuraavalle kurssille.
*

Muista lähettää ilmoittautumisesi alla olevalla painikkeella!

1/1