Kysymys on pakollinen
Antamasi lukuarvo on virheellinen
Sähköpostiosoite on virheellinen

Sateenkaariperheiden parisuhdekurssi


Teemana viestintä puolisoiden kesken

LUE NÄMÄ OHJEET ENNEN KUIN ILMOITTAUDUT!

Ilmoittaudu 17.9.2015 mennessä!

Pariviestinnän kurssi järjestetään Räfsön leirikeskuksessa, Kirkkonummella pe-su 2.-4.10.2015. Kurssin vetävät Katajan kokeneet vertaisohjaajat Tuula ja Kasper Valtakari.

Kurssilla opetellaan puhumiseen, kuuntelemiseen ja ristiriitojen ratkaisemiseen liittyviä taitoja. Ei siis selvitellä suhteen asioita. 


Kuinka kuuntelen toista? Miten ilmaisen itseäni? Mitä on riitely? Miten tunteet vaikuttavat vuorovaikutustilanteessa? Voiko ristiriitoja ratkaista luovasti? 


Viikonloppu on parisuhderetriitti, jossa työskennellään pareittain. Lapset eivätkä vauvat voi osallistua retriittiin. Viikonloppuna majoitutaan 2-4 hengen huoneissa niin, että kuhunkin huoneeseen majoitetaan vain yksi pariskunta. Huoneissa ei ole omaa suihkua eikä wc:tä, vaan ne löytyvät yhteisistä tiloista. Leirin aikana tarjotaan ateriat perjantain päivällisestä sunnuntain lounaaseen. Lisätietoja leirikeskuksesta löytyy leirikeskuksen kotisivuilta>>

Viikonlopun hinta sisältää leirin ohjelman, majoittumisen ja täysihoidon.

Sateenkaariperheet ry:n jäsenet:
120 euroa henkilöltä eli 240 euroa pariskunnalta.

Muut:
145 euroa henkilöltä eli 290 euroa pariskunnalta.

HUOMAATHAN:
Ilmoittauduttuasi saat varausmaksulaskun sähköpostitse (kesälomien aikana emme lähetä laskuja). Jos varausmaksua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, varaus raukeaa. Varausmaksua 50 euroa / pariskunta ei palauteta. Varausmaksun maksamatta jättäminen ei ole ilmoittautumisen peruuttaminen. Ilmoita varauksen peruuntumisesta aina erikseen osoitteeseen info@sateenkaariperheet.fi.

Loppuosa maksusta laskutetaan toukokuussa ja sen tulee olla maksettuna 1.10. mennessä (siis ennen osallistumista). Jäsenhinnat edellyttävät, että molempien puolisoiden jäsenmaksut on maksettuna 31.8. mennessä. Jäseneksi voit ilmoittautua yhdistyksen kotisivuilla>>

* Tähdellä merkityt kysymykset ovat pakollisia

Yhteystiedot

Laskutettavan nimi

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite (laskutusosoite)

Toisen puolison sähköpostiosoite

Tiedot pariskunnasta

1. puolison nimi

Tarkemmat tiedot erityisruokavaliosta

2. puolison nimi

Tarkemmat tiedot erityisruokavaliosta

Muut erityistarpeet, muita huomioita

Mainitse tässä kentässä niiden henkilöiden nimet, joiden kanssa et voisi olla samalla kurssilla, esimerkiksi mahdollinen ex-puoliso tms. Tämä tieto käsitellään täysin luottamuksellisesti. Jos käy niin, että esimerkiksi molemmat ex-puolisot ilmoittautuvat kurssille, järjestäjät ovat yhteydessä jälkimmäisenä ilmoittautuneeseen ja pyytävät häntä osallistumaan seuraavalle kurssille.

Muista lähettää ilmoittautumisesi alla olevalla painikkeella!

1/1