Sateenkaariperheiden perhevalmennus

Helsingin iltakurssi 8.9.-6.10.2015

Vaikka perhevalmennus on osallistujille maksutonta, ovat ilmoittautumiset sitovia. Muistathan ilmoittaa, jos ette pääsekään osallistumaan valmennukseen. Peruutukset voi ilmoittaa yhdistyksen sähköpostiin info@sateenkaariperheet.fi.

Luennot joka tiistai kello 17.30-20.30 ajalla 8.9.-6.10.2015 yhdistyksen toimistolla Kotolassa, Helsingin ydinkeskustassa osoitteessa Yrjönkatu 29 A 1 (Forumin kortteli).

Perhevalmennukseen voivat osallistua vain siihen ilmoittautuneet. Perhevalmennuksen lähtökohtana on, että osallistujat osallistuvat kaikkiin osioihin, mielellään kaikkien perheen (tulevien) vanhempien voimin. Koska valmennukseen osallistuu perheitä erilaisista elämäntilanteista, on kuitenkin ymmärrettävää jättää väliin jokin luento, joka ei lainkaan tunnu koskevan omaa perhetilannetta. Perusperiaate kuitenkin on, että kaikki osallistuvat kaikille luennoille.

Luennot:

1. luento:  Johdanto ja tutustuminen
2. luento:  Miten lapsia tehdään? Lapsiperheellistymisen vaihtoehtoja
3. luento:  Lapsen syntymän jälkeistä byrokratiaa
4. luento:  Vanhempien väliset suunnitelmat, suhteet ja sopimukset
5. luento:  Arjen kokemuksia perhe-elämästä ja palveluista

Viimeinen ilmoittautumispäivä 31.8.2015

Ilmoittautumiset hyväksytään tulojärjestyksessä. Ne, jotka eivät mahdu mukaan syksyn kurssille, voivat ilmoittautua marraskuun viikonloppukurssille tai kevään 2016 iltakurssille.

Perheestämme tilaisuuteen osallistuu*

Yhteyshenkilön sähköpostiosoite (mahdollisia muutoksia varten)*

Muiden osallistujien sähköpostiosoitteet (vapaaehtoinen)
*

Keräämme muutamia taustatietoja osallistujista, jotta osaamme sovittaa ohjelman teidän tarpeisiinne ja suunnitella ryhmätöitä jne. Kiitos vastaamisesta!

Perhettämme / suunnittelemaamme perhettä voi kuvata parhaiten seuraavasi*

Jos et löytänyt yllä olevasta listasta sopivaa kuvausta, voit tähän kuvailla perheenne / suunnittelemanne perheen omin sanoin?*

Onko perheessänne jo lapsi (perhevalmennuksen alkaessa)*

Onko joku perheessä jo raskaana / odotatteko lasta jo muulla tavoin (esim adoptiojonossa, koulutettuna sijaishuoltoperheenä tms)*

Jos perheessänne on jollakulla perheenjäsenelle jonkinlaista trans/is-kokemusta, kuvailkaa perheen tilannetta muutamin sanoin*

Ilmoita kaikkien osallistujien nimet. Tavoitteena on, että perheen kaikki (tulevat) vanhemmat osallistuisivat valmennukseen.

Osallistujan nimi*

Osallistujan nimi*

Osallistujan nimi*

Osallistujan nimi*

Muista lähettää ilmoittautumisesi alla olevalla painikkeella!

1/1