Sateenkaariperheiden perhevalmennus

Jyväskylän viikonloppukurssi 20.-22.11.2015

Viimeinen ilmoittautumispäivä 15.11.

Viikonloppukurssi järjestetään yhden viikonlopun aikana (20 oppituntia) Jyväskylässä, Vesalan kurssikeskuksessa. Valmennus alkaa päivällisellä perjantaina noin kello 18 ja päättyy sunnuntaina iltapäivällä. Vesala on kurssikeskus, jossa majoitutaan 2 hengen huoneissa. Vesala sijaitsee 15km päässä Jyväskylästä. Yhdistys ei järjestä kuljetusta, mutta kimppakyytejä voidaan yrittää tarvittaessa järjestää. Kurssikeskuksen kotisivut löytyvät

Kursille mahtuu noin 25 henkeä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kurssi itsessään on maksuton, mutta veloitamme osallistumismaksuja majoittumisen ja ruokailujen osalta. Kurssia tukee taloudellisesti Raha-automaattiyhdistys ja Kansan Sivistystyön Liitto.

Ilmoittautuminen on vahvistettu vasta kun varausmaksu (50€ / perhe) on maksettu. Lähetämme varausmaksulaskun sähköpostitse ilmoittautuneille. Loppuosa maksusta laskutetaan ilmoittautumisajan päätyttyä ja se pitää olla maksettuna ennen kurssin alkua.

Peruutusehdot: Jos peruutat osallistumisen vähintään kahta viikkoa ennen kurssia, menetät vain varausmaksun. Jos peruutat osallistumisen tämän jälkeen, laskutamme koko osallistumismaksun, koska joudumme maksamaan osallistumisestanne täyden hinnan kurssikeskukselle.

Muistathan ilmoittaa, jos ette pääsekään osallistumaan valmennukseen. Peruutukset voi ilmoittaa yhdistyksen sähköpostiin info@sateenkaariperheet.fi. Varausmaksun maksamatta jättäminen ei ole varauksen peruminen.

Majoituksen ja ruokailujen hinta viikonlopun ajalta:
120 euroa yhdistyksen jäseniltä, 150 euroa muilta.

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä täällä >>. Jäsenhinta edellyyttää, että jäsenmaksu on maksettu viimeistään ilmoittautumisajan päätyttyä. Yhdistys on perheiden SEKÄ perhettä suunnittelevien yhteinen yhdistys!

Tutustukaa valmennuksen tarkempiin sisältöihin täällä >>

Viimeinen ilmoittautumispäivä 4.11.

Perheestämme tilaisuuteen osallistuu

Yhteyshenkilön sähköpostiosoite (laskutusta ja mahdollisia muutoksia varten)

Muiden osallistujien sähköpostiosoitteet (ei pakollinen)

Keräämme muutamia taustatietoja osallistujista, jotta osaamme sovittaa ohjelman teidän tarpeisiinne ja suunnitella ryhmätöitä jne. Kiitos vastaamisesta!

Perhettämme / suunnittelemaamme perhettä voi kuvata parhaiten seuraavasi

Jos et löytänyt yllä olevasta listasta sopivaa kuvausta, voit tähän kuvailla perheenne / suunnittelemanne perheen omin sanoin?

Onko perheessänne jo lapsi (perhevalmennuksen alkaessa)

Onko joku perheessä jo raskaana / odotatteko lasta jo muulla tavoin (esim adoptiojonossa, koulutettuna sijaishuoltoperheenä tms)

Jos perheessänne on jollakulla perheenjäsenelle jonkinlaista trans/is-kokemusta, kuvailkaa perheen tilannetta muutamin sanoin

Ilmoita kaikkien osallistujien nimet. Tavoitteena on, että perheen kaikki (tulevat) vanhemmat osallistuisivat valmennukseen.

Osallistujan nimi

Osallistujan nimi

Osallistujan nimi

Osallistujan nimi

Osallistujien erikoisruokavaliot

Erityistoiveenne majoittumisen suhteen

Olemme kiinnostuneet kimppakyydistä, jos sellaisia on tarjolla

Muista lähettää ilmoittautumisesi alla olevalla painikkeella!

1/1