TEP- Seminaari

Teräsrakentamisen Eurooppalaiset Pelisäännöt – suunnittelu ja toteutus


TEP -projekti – yleistä

Projektin yleistavoite oli nostaa suomalaisen teräsrakennealan käytännön osaaminen vastaamaan eurooppalaista vaatimustasoa ja eurooppalaisia standardeja ottaen huomioon suomalaisten lakien, asetusten, määräysten ja ohjeiden kehittyminen. Keskeisenä asiana oli käytännön suunnittelun ja toteutuksen tarpeista lähtevän oheisaineiston tuottaminen. Oleellista oli myös, että hankkeessa mukana olevat yritykset saivat ottaa hankkeen tuloksia käyttöönsä sitä mukaan kuin ne valmistuvat, koska erilaiset lähinnä teräsrakenteiden toteutukseen liittyvät vaatimukset tulevat joka tapauksessa muuttumaan, kun siirrytään pelkästään standardien SFS-EN 1090-1 ja SFS-EN 1090-2 käyttöön. TEP -projektiin sisältyi kaikkiaan yksitoista työkohdetta (WP: Work package).

TEP -projektin toteuttamiseen osallistuivat seuraavat yritykset: SWECO rakennetekniikka Oy, Ramboll Finland Oy, WSP Finland Oy, A-Insinöörit Suunnittelu Oy, Ruukki Construction Oy, Kavamet-Konepaja Oy yhdessä Teräsrakenneyhdistys ry:n (TRY) kanssa.

Seminaarin kohderyhmä

TEP -seminaari on tarkoitettu kaikille rakentamisprosessissa mukana oleville, erityisesti teräsrakentamisessa mukana oleville, kuten rakennuttajille, arkkitehti- ja rakennesuunnittelijoille, hankinnoista vastaaville, teräsrakenteiden valmistajille, rakennusvalvonnalle, kiinteistöjen omistajille ja huollosta vastaaville tahoille sekä alan opettajille ja opiskelijoille.

Aika: 08.10.2015
Paikka: Helsingin Messukeskus, Messuaukio 1, 00520 Helsinki, kokoustila 216

Päiväkohtainen hinta
TRY:n jäsenet: 270 €
Ei-jäsenet: 390 €

Hintoihin lisätään alv 24 %. Kurssihinta sisältää myös sähköisen kurssiaineiston, kahvit ja lounaan. 
 
Ilmoittautumiset 4.9.2015 mennessä.

Peruutusehdot
Peruutuksen voi tehdä maksutta kaksi viikkoa ennen tilaisuutta. Mikäli peruutuksen tekee myöhemmin, peritään 100 % osallistumismaksusta. Mikäli osallistuja jää saapumatta ilman ylivoimasta estettä eikä sitä ole peruuttanut, veloitamme koko osallistumismaksun. Peruutusilmoitukset: mari.haapalahti@tryry.fi

Olen TRY:n jäsen

Yritys

Sukunimi

Etunimi

Laskutusosoite

Puh.nro

Sähköposti

Lisätietoja (esim. erityisruokavalio)

Kiitos ilmoittautumisesta! Lähetämme osallistujille lisäinfoa lähempänä ajankohtaa.

1/1