Viikonloppuleiri transmaskuliineille, jotka ovat isiä tai haaveilevat isyydestä 11-13.3.2016

Leiri järjestetään 11-13.3.2016 Kunstenniemen leirikeskuksessa Naanatalin Rymättylässä. Käytössämme on oma majoitusrakennus Ristniemi. Ristniemessä on majoitushuoneiden lisäksi koulutustila, jossa takka ja varusteina mm. televisio, valkokangas. Majassa langaton internet-yhteys. Keittiön varusteena liesi, jääkaappi, mikroaaltouuni.

Leirille ovat tervetulleita isät, vaarit, isäpuolet, osa-aikaisät sekä kaikki muut itsensä isiksi kokevat sekä isyydestä haaveilevat transmaskuliinit. Leirin vetäjät ovat itsekin trans-isiä.. Viikonlopun ohjelmassa on keskustelua, rentoa yhdessäoloa sekä mahdollisuus osallistua geokätköilyyn ja muuhun toiminnalliseen ohjelmaan. Leirin aikana tarjotaan ateriat perjantain iltapalasta sunnuntain lounaaseen. Leirin hinta on 50e/henkilö. Hinta sisältää majoituksen, ruoat ja leiriohjelman. Matkat jokainen maksaa itse. Kimppakyydit mahdollisia (kts alla). Mukaan omat lakanat ja pyyhkeet. Ne voi myös vuokrata lisähintaan leirikeskukselta.


Leirillä kaikille on sisämajoitus. Majoittuminen useamman hengen yhteishuoneissa.


Alkujaan tätä leiriä oli ajateltu henkilöille, joilla on jo lapsi/lapsia, mutta lapsihaaveilijoiden osoittaman kiinnostuksen vuoksi leirille ovat tervetulleita myös he, joilla lapsia ei vielä ole, mutta lapsia joskus toivoisivat saavansa.


HUOMAATHAN:
Varausmaksu on 20e /henkilö. Vasta maksettuanne varausmaksun, leiripaikkanne on varmistettu. Varauslasku lähetetään sähköpostiinne muutaman viikon sisällä ilmoittautumisesta.
Varausmaksua ei palauteta, vaikka ilmoittautuminen peruttaisiin. Varausmaksun maksamatta jättäminen ei ole ilmoittautumisen peruuttaminen. Ilmoita varauksen peruuntumisesta aina erikseen, info@sateenkaariperheet.fi. Varsinainen leirilasku (joka on siis leirin hinta, josta on vähennetty jo maksettu varausmaksu) lähetetään myöhemmin erikseen!


Lisätietoja info@sateenkaariperheet.fi

* Tähdellä merkityt kysymykset ovat pakollisia

Yhteystiedot

Osallistujan nimi

Postiosoite

Postinumero

Postitoimipaikka

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

Leiriläisen mahdolliset erikoisruokavaliot ja allergiat, jotka järjestäjien on hyvä tietää

Onko sinulla mahdollisuus tulla leirille autolla? Jos on, niin onko mahdollisuus ottaa ihmisiä kyytiin ja jakaa näin matkakustannuksia? Jos on, niin kuinka monta ja mistä? Mihin aikaan olet lähdössä matkaan?​

Matkustaisitko leirille mielelläsi jonkun kyydillä ja näin jakaisit matkakustannuksia? ​Mistä kaipaisit kyytiä? Mihin aikaan olisit vapaa lähtemään matkaan?

Ohjelmaan liittyvät toiveet ja ideat

Muut erityistarpeet, muita huomioita

Muista lähettää ilmoittautumisesi alla olevalla painikkeella!

1/1