OAJ/TJS

OAJ:n Pirkanmaan alueyhdistys ry 

​järjestää jäsentilaisuuden:


​"MISTÄ NEUVOTTELUTILANTEESSA JA PAKKOLAKIPAKETISSA ON NYT KYSYMYS?"


​Ajankohta: Perjantai 12.2.2016

- klo 16:15 alkaen ruokailu

-​ klo 17 - 18:30 "Mistä neuvottelutilanteessa ja pakkolakipaketissa on nyt kysymys"


​Paikka: Varalan Urheiluopisto, Varalankatu 36, Tampere

Tilaisuus järjestetään alueyhdistyksen yhteysopettajakoulutuksen yhteydessä ja on tarkoitettu kaikille OAJ:n jäsenille. ​Toivomme jokaisesta paikallisyhdistyksestä mukaan aktiiveja ja yhteysopettajia.


Suomen hallitus aikoo käyttää pakkolakeja maan kilpailukyvyn nostamiseen. Hallitus esittää muun muassa lomarahojen leikkausta, ensimmäisen sairauspäivän palkattomuutta, vuosiloman lyhentämistä ja arkipyhien muuttamista palkattomiksi vapaapäiviksi. Lisäksi hallituksen esitys tarkoittaisi sitä, että julkisen sektorin työ olisi työnantajamaksujen vuoksi jo lähtökohtaisesti kalliimpaa kuin yksityisen sektorin työ. Mikäli maan hallitus tekee asiasta esityksen, se tulee eduskunnan päätettäväksi kevään 2016 aikana.


Jos pakkolait tulevat voimaan, ne heikentävät merkittävästi työntekijöiden asemaa, erityisesti julkisella sektorilla. Heikennykset tulisivat koskemaan joko suoraan tai välillisesti koko OAJ:n jäsenkuntaa riippumatta sopimusalasta ja työaikajärjestelmästä. Erityisen paljon pakkolait vaikuttaisivat niihin jäseniin, joihin sovelletaan vuosilomajärjestelmää.


Työmarkkinakeskusjärjestöt pyrkivät neuvottelemaan ja etsimään vaihtoehtoja pakkolakipaketille.


Tule kuulemaan mistä neuvottelutilanteessa on nyt kyse. Miten pakkolait vaikuttaisivat opettajiin? Mitä vaihtoehtoja pakkolakipaketille on​?


Ilmoittautuminen​ vastaamalla tähän Surveypal-kyselyyn 3.2.2016 mennessä.

Niiden yhteysopettajien, jotka ovat ilmoittautuneet yhteysopettajakoulutukseen 12.-13.2.2016, ei tule ilmoittautua tähän tilaisuuteen uudelleen.​

Paikallisyhdistyksesi / opettajayhdistyksesi:

OAJ:n jäsennumero (löytyy jäsenkortista)

Osallistutko klo 16:15 alkavaan ruokailuun

Ruoka-aineallergiat:

Täytä vielä 2-sivulle omat yhteystietosi ja paina Lähetä -painiketta, kiitos!

TERVETULOA!


OAJ:n Pirkanmaan alueyhdistys ry