Sateenkaariperheiden parisuhdeviikonloppu

LUE NÄMÄ OHJEET ENNEN KUIN ILMOITTAUDUT!

Ilmoittaudu 15.5.2016 mennessä!

Viikonloppu järjestetään Räfsön leirikeskuksessa, Kirkkonummella pe-su 20.-22.5.2016. Leirin vetävät vertaisohjaajakurssilta valmistunut sateenkaareva vertaispari.

Rikasta minua -kurssilla keskitytään rikastamaan ja vahvistamaan parisuhdetta. Kurssi ei sovi akuutissa kriisissä oleville. Kurssille osallistuu 4-8 paria ja ryhmää ohjaa koulutettu vertaisohjaajapari. Ohjelma koostuu ohjaajien alustusten lisäksi oman kumppanin kanssa tehtävistä kahdenkeskeisistä harjoituksista, pienryhmäkeskusteluista sekä koko ryhmän yhteisestä toiminnasta.

Kurssilla keskitytään seuraaviin teemoihin: parisuhteen voimavarat, toiveet ja tarpeet parisuhteessa, suhteemme seksuaalisuus, tulevaisuuteen suuntaavan parisuhteen rikastuttamissopimuksen tekeminen. Kurssi tarjoaa mahdollisuuden parisuhteen läheisyyden lisääntymiseen ja keskusteluyhteyden kehittämiseen. Rikasta minua -kurssille voi osallistua sateenkaariperheiden vanhemmat ja vanhemmuutta suunnittelevat parit.

Lisätietoja Rikasta minua -kurssista täällä >>

Viikonloppu on parisuhderetriitti, jossa työskennellään pareittain. Lapset eivätkä vauvat voi osallistua retriittiin. Viikonloppuna majoitutaan 2-4 hengen huoneissa niin, että kuhunkin huoneeseen majoitetaan vain yksi pariskunta. Huoneissa ei ole omaa suihkua eikä wc:tä, vaan ne löytyvät yhteisistä tiloista. Leirin aikana tarjotaan ateriat perjantain päivällisestä sunnuntain lounaaseen. Lisätietoja leirikeskuksesta löytyy leirikeskuksen kotisivuilta>>

Viikonlopun hinta sisältää leirin ohjelman, majoittumisen ja täysihoidon.

Sateenkaariperheet ry:n jäsenet:
120 euroa henkilöltä eli 240 euroa pariskunnalta.

Muut:
145 euroa henkilöltä eli 290 euroa pariskunnalta.

HUOMAATHAN:
Ilmoittauduttuasi saat varausmaksulaskun sähköpostitse (laskun lähettämisessä saattaa joskus kulua parikin viikkoa). Jos varausmaksua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, varaus raukeaa. Varausmaksua 50 euroa / pariskunta ei palauteta. Varausmaksun maksamatta jättäminen ei ole ilmoittautumisen peruuttaminen. Ilmoita varauksen peruuntumisesta aina erikseen osoitteeseen info@sateenkaariperheet.fi.

Loppuosa maksusta laskutetaan pari viikkoa ennen kurssia ja sen tulee olla maksettuna 19.5. mennessä (siis ennen osallistumista kurssille). Jäsenhinnat edellyttävät, että molempien puolisoiden jäsenmaksut on maksettuna 15.4. mennessä. Jäseneksi voit ilmoittautua yhdistyksen kotisivuilla>>

* Tähdellä merkityt kysymykset ovat pakollisia

Yhteystiedot

Laskutettavan nimi

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite (laskutusosoite)

Toisen puolison sähköpostiosoite

Tiedot pariskunnasta

1. puolison nimi

Erityisruokavalio?

Tarkemmat tiedot erityisruokavaliosta

2. puolison nimi

Erityisruokavalio?

Tarkemmat tiedot erityisruokavaliosta

Muut erityistarpeet, muita huomioita

Mainitse tässä kentässä niiden henkilöiden nimet, joiden kanssa et voisi olla samalla kurssilla, esimerkiksi mahdollinen ex-puoliso tms. Tämä tieto käsitellään täysin luottamuksellisesti. Jos käy niin, että esimerkiksi molemmat ex-puolisot ilmoittautuvat kurssille, järjestäjät ovat yhteydessä jälkimmäisenä ilmoittautuneeseen ja pyytävät häntä osallistumaan seuraavalle kurssille.

Muista lähettää ilmoittautumisesi alla olevalla painikkeella!

1/1