KYSELY

Vaarantuuko toimeentulosi?

Monet ovat huolestuneita hallituksen leikkauksien kohdistumisesta vähävaraisiin ja heikompiosaisiin. Tällä kyselyllä kartoitetaan, miten jo toteutuneet tai tulevat säästötoimet vaikuttavat ihmisten elämään ja onko tilanne johtamassa siihen, että yhä useampi kuluttaja joutuu tinkimään perustarpeistaan. Koetko, että säästötoimenpiteet vetävät oman taloutesi entistä tiukemmalle vai ovatko vaikutukset vähäiset?


Vastaa kyselyyn, sillä vastauksesi on meille arvokas! Kysely on avoinna 9.-31.5.2016.


Halutessasi voit osallistua kyselyn ohessa olevaan arvontaan, jonka palkintona on 100 euron arvoinen elämyslahjakortti. Lahjakortilla voi lunastaa minkä tahansa elämyksen ElämysLahjojen valikoimasta(elamyslahjat.fi). Jos elämys on lahjakorttia arvokkaampi, lahjan saaja maksaa erotuksen. Pääset mukaan arvontaan merkitsemällä yhteystietosi kyselyn loppuun. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Kyselyn tulokset käsitellään anonyymisti eikä arvontaa varten annettuja nimi- ja osoitetietoja voida yhdistää vastauksiin.


Kyselyn toteuttaa Kuluttajaliiton koordinoima järjestöjen vaikuttamisfoorumi Kuluttajaparlamentti. Lisätietoa Kuluttajaparlamentista Kuluttajaliiton sivuilta www.kuluttajaliitto.fi

0%