Kysely lasten ja nuorten kriisiavun saatavuudesta​

Onko sinua tai lastasi kohdannut jokin kriisi? Olisiko tällöin tarvittu kriisistä selviytymisen tueksi kriisiapua? Perheen kriisitilanne voi johtua esimerkiksi avioerosta, perheenjäsenen kuolemasta, vakavasta sairastumisesta tai onnettomuudesta. Tällaiset kriisit vaikuttavat voimakkaasti perheen elämään ja ulkopuolinen tuki voi olla tarpeen. Kriisiapu tarkoittaa välitöntä henkistä tukea, joka keskittyy ihmisen auttamiseen kriisin alkuvaiheessa.Tällä kyselyllä kartoitetaan lasten ja nuorten kriisiavun saatavuutta. 


Voit vastata kyselyyn, jos sinä tai lapsesi olette kohdanneet kriisin alle 25-vuotiaana. Voit vastata joko omien kokemusten pohjalta tai perheesi lapsen tai nuoren puolesta. Mikäli koettuja kriisejä on useampi, niin täytä tällöin jokaista tapausta kohden oma kyselylomake. 


Vastaa kyselyyn, sillä vastauksesi on meille arvokas! Kysely on avoinna 9.-31.5.2016.


Halutessasi voit osallistua kyselyn ohessa olevaan arvontaan, jonka palkintona on 100 euron arvoinen elämyslahjakortti. Lahjakortilla voi lunastaa minkä tahansa elämyksen ElämysLahjojen valikoimasta (elamyslahjat.fi). Jos elämys on lahjakorttia arvokkaampi, lahjan saaja maksaa erotuksen. Pääset mukaan arvontaan merkitsemällä yhteystietosi kyselyn loppuun. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Kyselyn tulokset käsitellään anonyymisti eikä arvontaa varten annettuja nimi- ja osoitetietoja voida yhdistää vastauksiin.


Kyselyn toteuttaa Kuluttajaliiton koordinoima järjestöjen vaikuttamisfoorumi Kuluttajaparlamentti. Lisätietoa Kuluttajaparlamentista löydät Kuluttajaliiton sivuilta www.kuluttajaliitto.fi

0%