Sateenkaariperheiden perhevalmennus Tampereen seudulla 2017

Tampereen/Kangasalan viikonloppukurssi 3.-5.11.2017

Viikonloppukurssi järjestetään yhden viikonlopun aikana (20 oppituntia) Kangasalalla, Ilkon kurssikeskuksessa. Viikonloppukurssin pitopaikkakunta vaihtuu joka vuosi. Valmennus alkaa päivällisellä perjantaina noin kello 18 ja päättyy sunnuntaina iltapäivällä. Ilkossa majoitutaan 2 hengen huoneissa. Ilkko sijaitsee 12 kilometrin päässä Tampereen keskustasta. Yhdistys ei järjestä kuljetusta, mutta kimppakyytejä voidaan yrittää tarvittaessa järjestää. Aiempina vuosina kimppakydit ovat toteutuneet hyvin. Kurssikeskuksen kotisivut löytyvät täältä>>


Kurssimme majoitus tapahtuu rakennuksessa, jossa on sekä majoitushuoneita että koko viikonlopun käytössämme oleva ryhmätila. Majoittuminen 2 hengen huoneissa. Jokaisessa huoneessa on oma wc, osassa myös suihku. Yhteissuihkutilat ovat käytävillä. Huoneissa kaksi erillistä yhden hengen sänkyä. Rakennuksessa on myös sauna, jonka yhteydessä on pieni ns. terapia-allas, joka on käytettävissä saunavarauksen yhteydessä. Ruuat tarjoillaan päärakennuksen ruokasalissa.​


Kursille mahtuu noin 25 henkeä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kurssi itsessään on maksuton, mutta veloitamme osallistumismaksuja majoittumisen ja ruokailujen osalta. Kurssia tukee taloudellisesti STEA ja Kansan Sivistystyön Liitto.

Majoituksen ja ruokailujen hinta viikonlopun ajalta per. henkilö:
120 euroa yhdistyksen jäseniltä, 150 euroa muilta. 
Hinta ei sisällä lakanoita ja pyyhkeitä. Jos et halua tuoda omia lakanoita, voit tilata liinavaatepaketin hintaan 15e/hlö.


Ilmoittautuminen on vahvistettu vasta kun varausmaksu (50€ / perhe) on maksettu. Lähetämme varausmaksulaskun sähköpostitse ilmoittautuneille. Loppuosa maksusta laskutetaan ilmoittautumisajan päätyttyä ja se pitää olla maksettuna ennen kurssin alkua.

Peruutusehdot: Jos peruutat osallistumisen vähintään kahta viikkoa ennen kurssia, menetät vain varausmaksun. Jos peruutat osallistumisen tämän jälkeen, laskutamme koko osallistumismaksun, koska joudumme maksamaan osallistumisestanne täyden hinnan kurssikeskukselle.

Muistathan ilmoittaa, jos ette pääsekään osallistumaan valmennukseen. Peruutukset voi ilmoittaa yhdistyksen sähköpostiin info@sateenkaariperheet.fi. Varausmaksun maksamatta jättäminen ei ole varauksen peruminen.


Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä täällä >>. Jäsenhinta edellyyttää, että jäsenmaksu on maksettu viimeistään ilmoittautumisajan päätyttyä. Yhdistys on perheiden SEKÄ perhettä suunnittelevien yhteinen yhdistys!

Tutustukaa valmennuksen tarkempiin sisältöihin täällä >>

Perheestämme tilaisuuteen osallistuu

Yhteyshenkilön sähköpostiosoite (laskutusta ja mahdollisia muutoksia varten)

Muiden osallistujien sähköpostiosoitteet (ei pakollinen)

Keräämme muutamia taustatietoja osallistujista, jotta osaamme sovittaa ohjelman teidän tarpeisiinne ja suunnitella ryhmätöitä jne. Kiitos vastaamisesta!

Perhettämme / suunnittelemaamme perhettä voi kuvata parhaiten seuraavasi

Jos et löytänyt yllä olevasta listasta sopivaa kuvausta, voit tähän kuvailla perheenne / suunnittelemanne perheen omin sanoin?

Onko perheessänne jo lapsi (perhevalmennuksen alkaessa)

Onko joku perheessä jo raskaana / odotatteko lasta jo muulla tavoin (esim adoptiojonossa, koulutettuna sijaishuoltoperheenä tms)

Jos perheessänne on jollakulla perheenjäsenelle jonkinlaista trans/is/muunsukupuolisuus-kokemusta, kuvailkaa perheen tilannetta muutamin sanoin

Ilmoita kaikkien osallistujien nimet. Tavoitteena on, että perheen kaikki (tulevat) vanhemmat osallistuisivat valmennukseen.

Osallistujan nimi

Osallistujan nimi

Osallistujan nimi

Osallistujan nimi

Asuinpaikkakunta

Osallistujien erikoisruokavaliot ja allergiat

Erityistoiveenne majoittumisen suhteen

Haluamme tilata liinavaatepaketin (lakanat ja pyyhe) hintaan 15e/hlö

Olemme kiinnostuneet kimppakyydistä

Muista lähettää ilmoittautumisesi alla olevalla painikkeella!

1/1