Vertaistukikysely 2017​

Hyvä kyselyyn vastaaja,

 

Lapsettomien yhdistys Simpukka toteuttaa syksyllä 2017 kyselytutkimuksen vertaistuen kokemuksesta. Kysely on tarkoitettu kaikille lapsettomuutta kokeneille, jotka ovat osallistuneet Simpukka-yhdistyksen järjestämään vertaistukeen vuosina 2016-2017.


Kyselyn avulla pyritään ymmärtämään entistäkin paremmin lapsettomuuden kokeneiden vertaistuen tarpeita lapsettomuuden eri vaiheissa.


Kyselyyn voi osallistua Simpukan verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavissa jaettavan sähköisen kyselylinkin kautta. Kyselyn saavat sähköpostitse ne Simpukan jäsenrekisterissä olevat henkilöt, joiden sähköpostiosoite on yhdistyksen tiedossa. Kyselyllä pyritään tavoittamaan mahdollisimman suuri joukko tahattoman lapsettomuuden kokeneita, jotka ovat osallistuneet Simpukan vertaistukitoimintaan.


Vastaamisesi on tutkimuksen onnistumisen kannalta erittäin tärkeää. Kerättyä tietoa ei käytetä kaupallisiin tarkoituksiin, vaan ainoastaan Simpukan toiminnan kehittämistä koskevassa arvioinnissa. Mikäli jätät yhteystietosi palkinnon arvontaan osallistumiseksi tai yhteydenottopyyntöön liittyen, arvonnan suorittamisen/yhteydenoton jälkeen yhteystietosi hävitetään, eikä niitä yhdistetä vastauksiisi eikä luovuteta eteenpäin.

Kyselyyn vastaaminen kestää noin 15-20 minuuttia. Kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan Raisa-Kyllikki Rannan valokuvateos Odotus. 


Kiitos vaivannäöstäsi jo etukäteen. 


Vastaamme mielellämme kyselyä koskeviin kysymyksiin sähköpostin välityksellä.


Yhteystiedot: 

Lapsettomien yhdistys Simpukka ry

simpukka@simpukka.info

0%