Suomen Cheerleadingliiton kouluttajahaku 2017

Suomen Cheerleadingliiton koulutusjärjestelmä laajenee ja tarjonta kasvaa vuosi vuodelta. Kotimaan koulutuskausi keskittyy alku kevääseen ja syyskauden alkuun, jolloin järjestetään suurin osa SCL:n kursseista ja leireistä. Kouluttajarinkiin haetaan nyt lisää osaajia niin valmentajakoulutuksiin kuin leiriohjaukseenkin. Kouluttajat pääsevät tapaamaan valmentajia ja lajin harrastajia ympäri Suomea, kouluttajana toimiminen antaa laajan kuvan koko maan cheerleadingistä!  


Haemme nyt kouluttajiksi yli 20-vuotiaita, pidempään lajin parissa olleita kokeneita valmentajia, tuomareita, seura-aktiiveja ja entisiä lajin harrastajia. Sinulla voi olla jokin tietty osa-alue, johon olet erikoistunut, kouluttajan ei tarvitse hallita kaikkia ohjattavan kurssin tai leirin osa-alueita yksin. Tärkein ominaisuutesi kouluttajana on into ohjata ja opettaa uudempia valmentajia ja harrastajia. Olipa sinulla liikunta- ja/tai opetusalan opintoja tai pitkä ura takanasi lajin parissa joko urheilijana tai valmentajana, olet tervetullut hakemaan mukaan kouluttajarinkiin! 


Kaikki valitut henkilöt koulutetaan ja ohjeistetaan liiton toimesta ennen ensimmäisiä itse vedettäviä koulutuksia tai leirejä. Kaikki ohjaustyö tapahtuu valmiista koulutusmateriaaleista, koulutussuunnittelijan tai kokeneemman kouluttajan kanssa tai ohjeistamana. Kouluttajille maksetaan päiväkohtainen kouluttaja- tai ohjaajapalkkio, ruokailut, majoitukset ja matkakorvaukset liiton matkustusohjesäännön mukaisesti. Kouluttajille ja ohjaajille järjestetään myös vuosittain tapaaminen, jossa kouluttajaringin jäsenet pääsevät tapaamaan toisiaan ja kuulemaan uusista tuulista koulutuksissa.


Tule mukaan jakamaan cheerleading-tietouttasi ja kehittämään lajia eteenpäin koko maan kattavasti, ilmoita kiinnostuksesi täyttämällä alla oleva ilmoittautumislomake 14.8 mennessä!

Lisätietoja voi kysellä osoitteesta ina.tiittula@scl.fi

Nimi

Sähköpostiosoite​

Puhelinnumero

Osoite​

Syntymäaika

Laji- ja koulutustausta

Mitä koulutuksia/leirejä olisit kiinnostunut kouluttamaan?

Erityisosaaminen

Kouluttaja paitakoko

CV / työhakemus

0%