Tällä lomakkeella voit ilmoittautua Music & Media International Summitin työpajoihin. Työpajat ovat osa Musiikki & Median seminaariohjelmaa Tampereella 5.-6.10.2017.


Get Synced! Workshop​ on torstaina klo 14.30-17.15 ja

Score! Workshop perjantaina klo 14.30-16.00​


Get Synced! Workshopissa osallistujat saavat vastata music supervisoreiden ajankohtaisiin tarpeisiin heidän pyyntöjensä mukaan. Osallistujat lähettävät etukäteen edustamiansa kappaleita Music Finlandille ja ne soitetaan workshopissa supervisoreille. Osallistujat saavat myös musiikkipäälliköiltä palautetta edustamastaan materiaalista ja sen sopivuudesta eri visuaalisen median käyttötarkoituksiin. Workshopista on tullut aikaisempina vuosina suoria tuloksia toteutuneina synkronisointeina.

​Score! Workshopissa säveltäjät pitävät lyhyen pitch-puheenvuoron ja esittäytyvät music supervisoreille, jotka puolestaan kertovat millaisia työtilauksia heillä on tulossa ja mitä kaipaavat ja odottavat tilaussäveltäjältä.

Saat tarkempia ohjeita työpajoihin valmistautumisesta ilmoittautumisen päätyttyä 22.9. 

Ilmoittaudun Musiikki & Median International Summitin työpajaan

Nimi:

Yritys/organisaatio:

Sähköposti:

Puhelinnumero:

Workshopiin osallistumiseen ei ole erillistä hintaa. Osallistujan tulee olla rekisteröitynyt Musiikki & Mediaan delegaatiksi: ​http://www.musiikkimedia.fi

Ilmoittautuminen on sitova!​


Pidätämme oikeuden evätä pääsyn osalle ilmoittautuneista, mikäli osallistujamäärät kasvavat odotettuja suuremmiksi ja ylittävät varattujen tilojen mahdolliset kapasiteetit.​ Kriteereinä osallistumiselle on tällöin katalogin relevanttius tai säveltäjän vientipotentiaali.

1. Kerro lyhyesti millaista katalogia edustat, jos osallistut Get Synced! Workshopiin
2. Kerro, ketä säveltäjää edustat, jos osallistut Score! Workshopiin

0%