Sulkapallon joukkuekisa 14.10. Rajakylän Tenniskeskuksessa

Tervetuloa mukaan Osukon järjestämiin Sulkapalloliiton ensimmäisiin joukkuekisoihin! Kisapäivänä kokeillaan kaikille uutta pelaamismuotoa, jossa päätavoitteena on pelata paljon ja pitää hauskaa muiden sulkapalloilijoiden kanssa.

Joukkueet jaotellaan tason ja kokoonpanon mukaan​ ryhmiin, joissa joukkueet pelaavat vastakkain. Joukkueet pelaavat viisi peliä kahden tunnin aikana, pelaten paras viidestä erästä 11 pisteen erin (jatkopallot korkeintaan 15 pisteeseen). Jokaiselle joukkueelle luvataan vähintään kolme ottelua jotain toista joukkuetta vastaan, enintään otteluita voi tulla viisi.

Yksi pelaaja saa pelata korkeintaan kaksi peliä yhtä joukkuetta vastaan, joten minimijoukkuekoko on neljä pelaajaa. Noille kahdelle pelille on lisärajoituksena korkeintaan yksi kaksinpeli ja nelinpeleissä ei saa pelata kahta peliä samalla kokoonpanolla. Suosittelemme kuitenkin ilmoittamaan joukkueeseen vähintään viisi pelaajaa esimerkiksi loukkaantumisen tai sairastumisien varalta. Hieman ennen ottelukierroksen alkua joukkueenjohtaja käy ilmoittamassa pelaajat eri peleihin, erillisiä lepotaukoja ei ole. Pelit pelataan joukkueen alla olevan kokoonpanokysymyksen​ yhteydessä näkyvässä järjestyksessä.


Joukkuekisaan voi ottaa osaa myös harrastepelaajat, eli pelaajanumero tai luokitus ei ole pakollinen. Tällöin pääsee pelaamaan C-luokan ryhmiin. Nyt siis kaveriporukka kasaan ja mukaan kisaamaan!


Sen lisäksi, että päivän aikana saa pelata paljon, pelaamisesta myös palkitaan rankingpisteillä. Yksittäisen pelin voittaja saa 20% oman tason​ tähtiturnauksen voitosta, häviäjäkin saa 4% oman tason tähtiturnauksen voitosta. Eli mikäli pelaat päivän aikana esimerkiksi viisi kaksinpeliä ne voittaen, olet voittanut kaksinpelin tähtitason turnauksen!

Ottelut pelataan yhden päivän aikana, ensimmäinen kierros alkaa klo 9. Ottelut ja muun aikataulun näet osoitteesta http://badmintonfinland.tournamentsoftware.com/spo...​.


Ilmoittautumisen takaraja on to 28.9.. Joukkueita mahtuu mukaan korkeintaan 24, kilpailunjärjestäjä on yhteydessä, mikäli joukkue joutuu varapaikalle. Kilpailunjärjestäjä pidättää oikeuden yhdistää eri tasoisia ryhmiä tarvittaessa.


Joukkueen kisamaksu on 80 euroa, joka laskutetaan. Neljän pelaajan joukkueessa siis saa pelata 20 eurolla vähintään kuusi peliä! Ryhmien voittajille emme jaa palkintoja erikseen, näin pystymme myös pitämään kisamaksun alhaisena.​ Mainetta ja kunniaa tulee sitäkin enemmän!


Viralliset joukkuekilpailemisen säännöt ja muuta tietoa löytyy Sulkapalloliiton sivuilta osoitteesta http://www.sulkapallo.fi/kilpailija/sarjakilpailut.​


Lisätiedot ja kyselyt osoitteeseen jani.kemppainen@iki.fi


Ilmoittautumistilanne 28.9.

V-luokka 2+2: 1 joukkue

A-luokka 2+2: 4 joukkuetta

​A-luokka 4+0: 2 joukkuetta

B-luokka 3+1: 1 joukkue

B-luokka 4+0: 1 joukkue

C-luokka 4+0: 7 joukkuetta​

Joukkueen nimi

Joukkueenjohtajan nimi

Joukkueen luokitus (pelaajien maksimiluokitus)

Joukkueenjohtajan sähköposti​

Seura, jonka kautta joukkuetta laskutetaan​

Joukkueenjohtajan puhelinnumero​

Joukkue ottaa osaa seuraavalla kokoonpanolla

Joukkueen pelaajat HUOM! Jos pelaajalla ei ole pelaajanumeroa tai luokitusta, kohdat voi jättää tyhjiksi. (mikäli joukkueessa on yli kahdeksan pelaajaa, laita loppujen tiedot alla olevaan lisätietokysymykseen)

Pelaajan nimi
Pelaajanumero
Kaksinpelin luokitus
Nelinpelin luokitus
Sekanelinpelin luokitus
Pelaaja 1*
Pelaaja 1*
Pelaaja 2*
Pelaaja 2*
Pelaaja 3*
Pelaaja 3*
Pelaaja 4*
Pelaaja 4*
Pelaaja 5*
Pelaaja 5*
Pelaaja 6*
Pelaaja 6*
Pelaaja 7*
Pelaaja 7*
Pelaaja 8*
Pelaaja 8*

Tietoa ja terveisiä kisajärjestäjälle

0%