Sateenkaariperheiden perhevalmennus

Nastolan (Lahti) viikonloppukurssi 26.-28.10.2018

Viimeinen ilmoittautumispäivä 30.9.2018.

Viikonloppukurssi järjestetään yhden viikonlopun aikana (20 oppituntia) Lahden lähellä Nastolassa, Luomaniemen kurssikeskuksessa. Valmennus alkaa perjantaina noin kello 18 ja päättyy sunnuntaina iltapäivällä. Valmennukseen on mahdollista osallistua myös majoittumatta paikan päällä, jos asuu riittävän lähellä. Luomaniemi on leirikeskus, jossa majoitutaan perheittäin 2-3 hengen huoneissa. Luomaniemi sijaitsee n. 16km päässä Lahdesta. Aivan leiripaikan lähelle tulee busseja ainakin Lahdesta, esim. linja 4, lisätietoja täällä>>. Yhdistys ei järjestä kuljetusta, mutta kimppakyytejä voidaan yrittää tarvittaessa järjestää. Kurssikeskuksen kotisivut löytyvät täältä>>

Kursille mahtuu noin 25 henkeä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kurssi itsessään on maksuton, mutta veloitamme osallistumismaksuja majoittumisen ja ruokailujen osalta. Kurssia tukee taloudellisesti Raha-automaattiyhdistys ja Kansan Sivistystyön Liitto.

Lähetämme varausmaksulaskun, 50e/perhe, sähköpostitse ilmoittautuneille. Loppuosa maksusta laskutetaan ilmoittautumisajan päätyttyä ja se pitää olla maksettuna ennen kurssin alkua.

Peruutusehdot: Jos peruutat osallistumisen vähintään kahta viikkoa ennen kurssia, menetät vain varausmaksun. Jos peruutat osallistumisen tämän jälkeen, laskutamme koko osallistumismaksun, koska joudumme maksamaan osallistumisestanne täyden hinnan kurssikeskukselle.

Muistathan ilmoittaa, jos ette pääsekään osallistumaan valmennukseen. Peruutukset voi ilmoittaa yhdistyksen sähköpostiin info@sateenkaariperheet.fi. Varausmaksun maksamatta jättäminen ei ole varauksen peruminen.

Majoituksen ja ruokailujen hinta viikonlopun ajalta:
110 euroa yhdistyksen jäseniltä, 140 euroa muilta.
(hinta omilla lakanoilla, lisämaksu lakanoista 7 euroa henkilöltä)

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä täällä >>. Jäsenhinta edellyyttää, että jäsenmaksu on maksettu viimeistään ilmoittautumisajan päätyttyä. Yhdistys on perheiden SEKÄ perhettä suunnittelevien yhteinen yhdistys!

Tutustukaa valmennuksen tarkempiin sisältöihin täällä >>

Viimeinen ilmoittautumispäivä 30.9.

Perheestämme tilaisuuteen osallistuu

Yhteyshenkilön sähköpostiosoite (laskutusta ja mahdollisia muutoksia varten)

Muiden osallistujien sähköpostiosoitteet (ei pakollinen)

Keräämme muutamia taustatietoja osallistujista, jotta osaamme sovittaa ohjelman teidän tarpeisiinne ja suunnitella ryhmätöitä jne. Kiitos vastaamisesta!

Perhettämme / suunnittelemaamme perhettä voi kuvata parhaiten seuraavasi

Jos et löytänyt yllä olevasta listasta sopivaa kuvausta, voit tähän kuvailla perheenne / suunnittelemanne perheen omin sanoin?

Onko perheessänne jo lapsi (perhevalmennuksen alkaessa)

Onko joku perheessä jo raskaana / odotatteko lasta jo muulla tavoin (esim adoptiojonossa, koulutettuna sijaishuoltoperheenä tms)

Jos perheessänne on jollakulla perheenjäsenelle jonkinlaista trans/is-kokemusta, kuvailkaa perheen tilannetta muutamin sanoin

Ilmoita kaikkien osallistujien nimet. Tavoitteena on, että perheen kaikki (tulevat) vanhemmat osallistuisivat valmennukseen.

Osallistujan nimi

Osallistujan nimi

Osallistujan nimi

Osallistujan nimi

Osallistujien erikoisruokavaliot

Erityistoiveenne majoittumisen suhteen

Tilaan kurssikeskuksen lakanat (? euroa / henkilö)

Olemme kiinnostuneet kimppakyydistä, jos sellaisia on tarjolla

Muista lähettää ilmoittautumisesi alla olevalla painikkeella!

1/1