Ilmoittautuminen Suomen Cheerleadingliiton kesäleirille

Aika: 23.-26.7.2018

Paikka: Suomen Urheiluopisto - Vierumäki

Hinta: 245 e

Tervetuloa mukaan Suomen Cheerleadingliiton suositulle kesäleirille! 


Leirille voivat osallistua kaikki yli 7-vuotiaat kaiken tasoiset urheilijat ja harrastajat! Leirin hinta sisältää opiston täysihoidon, leiripaidan, laadukkaan leirivalmennuksen ja monipuolisen leiriohjelman!


Leirin lajiharjoituksissa harjoitellaan kaikkia cheerleadingin osa-alueita: tanssia, akrobatiaa, stuntteja, hyppyjä, huutoja ja pyramideja. Vapaa-aikana uidaan, leikitään, tutustutaan muihin leiriläisiin ja nautitaan Vierumäen hyvästä ruoasta. Ohjelmassa on lajiharjoitusten lisäksi erilaisia workshoppeja, amazing race ja leiridisco! 


Tänä vuonna leirillä järjestetään ensimmäistä kertaa myös oma soveltava ryhmä erityislapsille ja -nuorille! Erityistukea tarvitsevan lapsen yksilölliset vaatimukset ja tuen tarve huomioidaan leirillä. Erityislapsi voi tarvittaessa osallistua leirille myös avustajan kanssa. Avustajan osallistuminen leirille on maksuton.


Ilmoittaudu mukaan Suomen Cheerleadingliiton suositulle kesäleirille 18.6.2018 mennessä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä!


Leiriläisen nimi (etu ja sukunimi)

Leiriläisen syntym​äaika pp.kk.vuosi

Kotiseura ja joukkue

Sairaudet tai muuta huomioitavaa

Ruoka-aineallergiat

Leiri t-paidan koko (normaali unisex-t-paita)

Kotiseurassani oma joukkueeni on:​

Voin tehdä stunteissa seuraavia paikkoja:

Uimataito​

Huoltajan nimi

Huoltajan puhelinnumero, josta saa kiinni leirin aikana

Huoltajan sähköposti (tähän
lähetetään leirin lasku sekä leiri-infot):

Leiriläisen huonekaveritoive (1-2 hlöä),
 (nimi ja seura/joukkue):

VAKUUTUS

Ymmärrän, että osallistujaa ei ole vakuutettu
järjestäjän puolesta. Täysi-ikäinen osallistuja tai alaikäisen osallistujan huoltaja ovat vastuussa siitä, että osallistujalla on asian mukainen tapaturmavakuutus voimassa. 

LEIRIN ALUSTAVA AIKATAULU JA SISÄLLÖT

Leiri alkaa maanantaina 23.7 n. klo 14.00 ja
päättyy torstaina 26.7. n. klo 14.00.


Tulopäivänä leiriläiset saavat päivällisen sekä iltapalan ja lähtöpäivänä aamiaisen sekä lounaan. Leirin ohjelma koostuu lajiharjoittelusta, yhteisestä leiriohjelmasta ja ruokailuista. Tarkempaa tietoa leiristä ja kuljetuksista lähetetään ilmoittautuneille leirikirjeen yhteydessä.

PERUUTUSEHDOT


Ilmoittatuminen kesäleirille on tämän kaavakkeen täyttämällä sitova. Leiristä tehdään palautus vain lääkärintodistusta vastaan vähennettynä viiden (5) euron toimistokuluilla. Lääkärintodistuksen tulee kattaa leirin ajanjakso kokonaisuudessaan. Lääkärintodistus tulee toimittaa Suomen Cheerleadingliiton toimistolle viimeistään seitsämän (7) vuorokauden kuluttua leirin päättymisestä. 


Kesäleirillä pätevät kaikille yhteiset säännöt joita noudattamalla kaikilla on turvallisesti mukavaa yhdessä. Mikäli leirisääntöjä rikotaan toistuvasti, voidaan leiriläinen poistaa
leiriltä leirinjohtajan päätöksellä kesken leirin. Tällöin alaikäisen leiriläisen huoltaja on velvoitettu noutamaan leiriläisen, vaikka tälle olisikin varattuna kuljetus etukäteen. Täysi-ikäinen leiriläinen vastaa itse poistumisestaan leiriltä. Mahdollisia jäljelle jääviä leiripäiviä ei korvata Suomen Cheerleadingliiton toimesta. 


Suomen Cheerleadingliitto pidättää oikeudet muutoksiin.​

Tilattavat tuotteet

Vakuutan antamani tiedot oikeiksi ja annan leiriläiselle luvan osallistua leiriin. Osallistumisoikeus leirille vain eräpäivään mennessä maksun maksaneilla. (Tämä ilmoittautuminen on tehty yhdessä vanhemman ja leirin osallistujan kanssa)

Lisätiedot leiristä koulutussuunnittelija@scl.fi

0%