Avaimia omaan polkuun Tampereella

- seminaari taiteesta nuorten elämäntaitojen tukena Pirkanmaan elokuvakeskuksella 22.2.2018 klo 9:00-16:30

Kun mikään ei huvita ja vaarana on kotiin jääminen, taidetoiminta voi auttaa nuorta pääsemään kiinni elämään. Seminaarissa asiantuntijapuheenvuorot ja käytännön työpajat tarjoavat ilman koulutus- ja työpaikkaa olevien nuorten kanssa työskenteleville avaimia taidetoimintaan ja sen järjestämiseen.

Taidetoiminta ja sille asetetut tavoitteet tukevat julkisen sektorin lakisääteisiä palveluja. Taidetoiminnassa nuoret vahvistavat sosiaalisia taitojaan, itsetuntoaan ja rohkeuttaan toimia ja sillä voidaan tukea nuoren kuntoutumista, kiinnittymistä yhteiskuntaan sekä tarjota erilaisia näkökulmia ammatinvalintaan. Parhaita tuloksia saadaan monialaisella yhteistyöllä sosiaali-, nuoriso- ja kulttuurialan ammattilaisten kesken. Osallistu seminaariin – ota avaimet haltuun!

Avaimia omaan polkuun -seminaari on osa Lasten ja nuorten säätiön Tenhoa ja se järjestetään kolmella paikkakunnalla: Oulussa 15.2.2018, Tampereella 22.2.2018 ja Vantaalla 27.2.2018.

Ilmoittaudu täyttämällä alle tietosi ja valitsemalla ensisijainen työpaja, johon mieluiten osallistuisit. Työpajojen osallistumista voi vielä muuttaa seminaaripäivänä. Ohjelma(pdf)


Nimi

Organisaatio

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

Osallistun ensisijaisesti seuraavaan työpajaan:

Valitse ensisijainen työpaja, johon mieluiten osallistuisit. Työpajojen osallistumista voi vielä muuttaa seminaaripäivänä.

Muita huomioita

0%