Valmentajahaku kesäleirille 2018


Suomen Cheerleadingliiton Summer Camp on taas täällä!


Hae ohjaajaksi kesäleirille täyttämällä oheinen hakulomake. Kesäleiri järjestetään Suomen Urheiluopistolla Vierumäellä 23.-26.7.2018. Seuravalmentajilla on nyt hieno mahdollisuus saada monipuolista valmennuskokemusta ja verkostoitua lajin muiden valmentajien kanssa ympäri Suomen!


Suomen Cheerleadingliitto palkkaa kesäleirille 10-12 valmentajaa, joiden tehtävänä on huolehtia leirillä valmennuksen lisäksi mm. iltaohjelmien ja leikkien suunnittelusta. Leiri kasvattaa vuosittain suosiotaan ja tänäkin vuonna leirille odotetaan yli 120 innokasta osallistujaa!


Tänä vuonna leirillä järjestetään myös oma soveltava ryhmä erityislapsille ja -nuorille. 

Erityislapsella tarkoitetaan lasta, jonka kasvun, kehityksen ja oppimisen edellytykset ovat heikentyneet vamman, sairauden tai toimintavajavuuden takia. Erityisryhmän valmentajilta vaaditaan kykyä ohjata ryhmää ottaen huomioon lasten yksilölliset vaatimukset ja tuen tarpeet. Ohjaajalta toivotaan aikaisempaa kokemusta erityislasten kanssa toimimisesta.


Tehtävään valituilta valmentajilta odotetaan hyviä ihmissuhde- ja vuorovaikutustaitoja, vastuullisuutta ja kokonaisuuksien hahmottamiskykyä sekä kokemusta erilaisten lasten kohtaamisesta.  Arvostamme erityisesti ensiapuosaamista, kouluttautuneisuutta Suomen Cheerleadingliiton koulutuksissa tai liikunta-alalla ja aiempaa työskentelyä Suomen Cheerleadingliiton leiri- ja Active Cheer-päivätoiminnassa. Pedagogiset opinnot tai pätevyys katsotaan eduksi.Hakijoille ilmoitetaan valinnoista henkilökohtaisesti.


Nimi

Syntymäaika

Puhelinnumero

Sähköposti

Seura

Valmennuskokemus ja suoritetut koulutukset

Aiempi kokemus leirivalmentajana

Mitä ryhmää haluaisit valmentaa kesäleirillä

Onko sinulla auto käytössäsi?

Onko sinulla ensiapuosaamista?

Onko sinulla kokemusta erityislasten kanssa toimimisesta?

0%