23.4.2018 klo 11-16

Pikkuteatteri (Loviisankatu 8, Lahti) 


Kuinka taiteilija voi hyödyntää osaamistaan uusilla alueilla? 
Miten rakentaa monialaista yhteistyötä mahdollisuuksia uusille yhteistyömuodoille?


Tervetuloa kuulemaan, jakamaan tietoa ja oppimaan taiteilijan uusista yhteistyömuodoista ja keskustelemaan taidealan ajankohtaisista kysymyksistä. 


Suomen Taiteilijaseura, TAKU ry ja Taiteen edistämiskeskus toteuttavat yhteistyössä tapahtumasarjan, jonka tarkoitus on yhdessä oppiminen ja uuden tiedon jakaminen. Tapahtumassa esitellään kaksi tapausesimerkkiä oppimiskokemuksineen ja käydään yksi aihekeskustelu. Millaisia olivat taiteilijan tai yhteistyökumppanin prosessit, mistä osasista muodostui taloudellisia resursseja ja miten luotiin edellytyksiä yhteistyölle?


Aamupäivällä kuullaan tapausesimerkeistä ja aihekeskustelusta pienet alustukset. Iltapäivällä jakaannutaan työpajoihin, joissa näihin aiheisiin syvennytään perusteellisemmin. Kevään ensimmäisessä aihekeskustelussa puhutaan taiteilijan toimeentulosta suhteessa työttömyysturvaan; miten taiteilijan työn luonne tunnistetaan tai miten se jää tunnistamatta erilaisissa tukijärjestelmissä?


Aamupäivälle on mahdollista myös varata yksityisiä klinikka-aikoja, joiden kautta voi saada tukea arjen työhön. Klinikat varataan erikseen tästä (yksi aika/hlö).


Työpajapäivät ovat maksuttomia ja avoimia kaikille. Tapahtumat ovat tarkoitettu taiteilijoille, tuottajille, kulttuurialan toimijoille ja taiteilijoiden yhteistyötahoille. Tarkoituksena on oppia yhdessä yhteistyömalleista, projekteista ja työn mahdollisuuksista. 


Paikkoja tilaisuuteen on rajoitetusti. Ilmoittauduthan viimeistään torstaina 19.4. Valitettavasti tila on esteellinen.PÄIVÄN AIKATAULU JA SISÄLLÖT

10-11 Klinikat ja aamukahvi, varaa aikasi tästä 

11-12.30 Tilaisuuden avaus ja lyhyet esittelyt


> Miten rakentaa vaikuttavaa yhteistyötä ja liiketoimintaa kuvataiteessa?

Pasi Rauhala, Kunstventures


> Minä täällä 2! - taideprojekti
Nukketeatteritaiteilija Terhi Tuomikko ja kuvataiteilija Terhi Kaakinen, yhteistyöprojekti Superminä täällä! Tuottajana läänintaiteilija Elisa Lientola.


> Aihekeskustelu: Taiteilija ja omassa työssä työllistyminen. Keskustelemassa mm. Suomen Taiteilijaseuran lakimies Anna Kuusi, muut puhujat ilmoitetaan myöhemmin.


12.30-13.30 Lounas (omakustanteinen)

13.45-15 Esittelyihin pohjautuvat työpajat ja keskustelua

15-16 Iltapäiväkahvit ja päivän summausMahdolliset peruutukset tulee tehdä samaan päivään mennessä. Ilmoittamatta jätetyistä tai määräajan jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 20 € peruutusmaksun. 


Lisätiedot:
Vilja Byström, vilja.bystrom@taku.fi, 040 561 8967

Nimi:

Sähköpostiosoite:

Nykyinen status? Valitse sopivin.

Mistä kuulit tapahtumasta?

Taustaorganisaatio/Työnantaja/Oppilaitos:

Ammattinimike/Opiskeluala:

Erikoisruokavalio:

Tapahtumassa on tarjolla oletuksena kasvisruokaa. Merkitse alle mikäli noudatat jotain muuta erityisruokavaliota.

Allergiat:

TAIDE & TYÖ -tapahtumasarja kertoo ja keskustelee yhteistyöstä. Tapahtuma toteutetaan Suomen taiteilijaseuran, TAKU ry:n ja Taiteen edistämiskeskuksen Taiteilijan asiantuntijuuden ja välittäjätoiminnan kehittämisohjelman yhteistyönä. Seuraavat tapahtumat järjestetään syksyllä Rovaniemellä ja Helsingissä.

0%