TÄYNNÄ!
Jäsenkoulutus: Tapahtumaturvallisuus
7.5.2018


Aika: maanantai 7.5.2018 klo 8.30-10.30
Paikka: TAKUn toimisto, Pohjoisesplanadi 21 B 7, 00100 Helsinki


OHJELMA & AIKATAULU


8.15 Aamiaistarjoilu
8.30
 Lotta Ahtinen | Verkatehdas

"Tapahtumaturvallisuuden byrokratiaviidakko - Tapahtumajärjestäjän vastuut ja velvollisuudet" esitys sisältää case-esimerkkien kautta avattuna tapahtuman lakisääteistä turvallisuussuunnittelua ja siihen liittyviä lupa-ja ilmoitusasioita.


Ahtinen työskentelee Verkatehtaan järjestely- ja yleisöturvallisuuspäällikkönä sekä Pori Jazzin turvallisuuspäällikkönä.


9.30
 Kari Koponen | Tukes
Puheenvuorossaan Koponen keskittyy erityisesti kuluttajaturvallisuuteen (asiakasturvallisuus) ja vastuisiin. Hän esittelee tapahtumaturvallisuusympäristön ja eri kokoisten yleisötapahtumien osa-alueet pala palalta. Kuinka tapahtuman laajuus ja luonne vaikuttaa turvallisuussuunnitteluun?


Koponen toimii ylitarkastajana Turvallisuus- ja kemikaalivirasto Tukesissa. Hän valmistelee parhaillaan laajaa opasta yleisötapahtumien turvallisuudesta.


10.30 
Tilaisuus päättyy


Mukaan mahtuu 14 TAKUn jäsentä. 
Lisäksi varasijoille otetaan kaksi. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja varasijalla oleville ilmoitetaan erikseen. Koulutus on jäsenille maksuton. TILAISUUS ON TÄYNNÄ.


Ilmoittautuminen on sitova. Mahdolliset peruutukset tulee tehdä 2.5.2018 mennessä. Ilmoittamatta jätetyistä tai määräajan jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 30 euron peruutusmaksun.


Koulutus lähetetään myös livestreamina, jos haluat osallistua etänä voit ilmoittautua webinaariin tämän linkin kautta.Lisätiedot koulutuksesta:
Vilja Byström | vilja.bystrom@taku.fi | puh. 040 561 8967

Nimi

Sähköpostiosoite

Mihin kysymykseen haluat koulutuksessa vastauksen?

Allergiat

Erikoisruokavalio

Tapahtumissamme on tarjolla oletuksena kasvisruokaa. Merkitse alle mikäli noudatat jotain muuta erityisruokavaliota.

0%