SCL TANSSIMAAJOUKKUEEN VALMENTAJAHAKU

Sinustako Suomen Cheerleadingliiton tanssimaajoukkuevalmentaja? 


Haluatko suomalaisen cheertanssin näköalapaikalle? Haluatko olla osaltasi kehittämässä suomalaista huippucheertanssia vieläkin kovatasoisemmaksi ja viedä tanssimaajoukkueen mitalisijoille vuoden 2019 MM-kisoissa Orlandossa?


Syyskuussa 2018 kootaan jo seitsemättä kertaa SCL:n naisten tanssimaajoukkue kilpailemaan ja edustamaan Suomea MM-kilpailuissa. Tarkoituksena on kerätä yhteen Suomen lahjakkaimmat ja taitavimmat urheilijat sekä valmentajat yhteiseen projektiin, tavoitteena sijoittuminen MM-kilpailuiden terävimpään kärkeen.

Maajoukkueprojektit toteutetaan siten, että osallistuminen ei estä valittavien urheilijoiden harrastamista ja kilpailemista seuratasolla tai valittavien valmentajien työtä seurajoukkueiden kanssa. Lukuunottamatta tilannetta, jossa seurajoukkue kilpailee myös MM-kilpailuissa 2019 tai muissa MM-kilpailumatkan aikana järjestettävissä kilpailuissa, jolloin valmentaja tai urheilija ei voi osallistua seurajoukkueensa toimintaan. Maajoukkue-harjoittelu toteutetaan viikonloppuleirityksinä ja lisäksi urheilijoilta vaaditaan sitoutumista omatoimiharjoitteluun.


Nyt etsimme kokeneita valmentajia mukaan projektiin, suunnittelemaan ja toteuttamaan maajoukkueiden valintaa, harjoittelua ja koreografisia elementtejä. Maajoukkuevalmentajilta odotetaan vankkaa lajituntemusta, hyviä yhteistyötaitoja sekä sitoutumista projektiin.  


SCL hakee valmentajaparia liittojohtoisen naisten tanssimaajoukkueen vetäjiksi. Valmennuskaksikolta toivomme vahvaa kehittävää asennetta ja osaamista, vankkaa lajiosaamista sekä erinomaisia yhteistyötaitoja. Toiveenamme on löytää valmentajapari, joka sitoutuu pidempiaikaisesti projektiin sekä lajin ja urheilijoiden laajempaan kehittämiseen. 


Etsimme siis osaavia ja innokkaita valmentajia mukaan projektiin, suunnittelemaan ja toteuttamaan maajoukkueiden valintaa, harjoittelua ja koreografisia elementtejä sekä urheilijaksi kasvamista. Tämä edellyttää maajoukkuevalmentajilta osaamista niin lajitaitojen kuin tukiharjoitteidenkin osalta. Maajoukkuevalmentajilta odotetaan aktiivista vuorovaikutusta eri sidosryhmien kanssa kuten urheilijoiden seurojen, seuravalmentajien, urheilijoiden vanhempien sekä liiton eri toimijoiden kanssa. Hyvät sosiaaliset taidot luetaan valmentajalle eduksi.  


Maajoukkueiden suomalainen valmennustiimi:

  • Vastaa koreografian teknisten elementtien suunnittelusta, harjoituttamisesta ja sijoittelusta ohjelmaan yhdessä joukkueelle valittavan kv-koreografin/lajitaitovalmentajan kanssa
  • Vastaa leirien suunnittelusta ja toteutuksesta
  • Suunnittelee urheilijoiden omatoimiharjoittelun
  • Tukee urheilijoita MM-projektin aikana sekä laajemmin heidän omalla kehityspolullaan
  • Vastaa lopullisen kilpailukokoonpanon valinnasta
  • Vastaa MM-kilpailumatkan sisällöllisestä suunnittelusta, aikataulutuksesta sekä kilpailumatkan läpiviemisestä.Maajoukkueen valmentajille maksetaan erikseen määriteltävä palkkio sekä korvataan matkakulut ja majoitukset leiri- ja kilpailumatkoilta.


Hae maajoukkuevalmentajaksi nyt! Täytä tietosi sekä liitä vapaamuotoinen hakemus ja CV hakulomakkeeseen perjantaihin 22.6.2018 klo 16.00 mennessä. 


Maajoukkueprojektin alustavat aikataulut: 

(Pidätämme oikeudet muutoksiin.) 


Kesäkuu 2018 valmentajahaku

Elokuu 2018 Urheilijoiden ilmoittautuminen karsintatilaisuuteen käynnistetään 

8.-9.9. TMJ karsinta Tampere

1. leiri 12.-14.10.2018 Vierumäki

2. leiri 4.-6.1.2019 Vierumäki

3. leiri 18.-20.1.2019 Vierumäki

4. leiri 1.-3.2.2019 Vierumäki

5. leiri 8.-10.3.2019 Vierumäki 

6 leiri 29.-31.3.2019 Vierumäki

7. leiri 12.-14.4.2019 Vierumäki


MM-kilpailut järjestetään 25.-26.4.2019. Kisamatka kestää noin 8 vuorokautta.


Lisätietoja valmentajahausta ja maajoukkuetoiminnasta:

SCL lajikoordinaattori Jani Järvelin puh. 050 501 7159 tai jani.jarvelin@scl.fi
0%