ILMOITTAUTUMINEN VAPAAEHTOISEKSI

Hei! 

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua mukaan Nyyti ry:n vapaaehtoistoimintaan.

Lähetettyäsi lomakkeen olemme sinuun yhteydessä.  


Käsittelemme hakemuksia noin kerran kuukaudessa, lukuun ottamatta lomakuukautta heinäkuuta. Mikäli asiasi on kiireinen, ole suoraan yhteydessä vapaaehtoistoiminnan asiantuntijaan Linda Lindströmiin, linda.lindstrom@nyyti.fi

Nimesi​

Sähköpostiosoitteesi

Asuinpaikkakuntasi​

Syntymävuotesi

Opiskelupaikkasi: 

Lyhyt vapaamuotoinen kuvaus itsestäsi ja miksi kiinnostuit vapaaehtoistoiminnastamme? 

Mikä tai mitkä vapaaehtoistehtävistämme sinua kiinnostaa eniten?

Haluaisitko tehdä vapaaehtoisena jotain muuta? Ehdota meille, ja lähdetään yhdessä miettimään ideasi toteutusta. Kerro tässä myös, mikäli haluaisit tai pystyisit toteuttamaan vapaaehtoistehtäviä myös ruotsiksi tai englanniksi! 

Mistä kuulit Nyytin vapaaehtoistoiminnasta

Tässä ilmoittamiesi henkilötietojen käyttötarkoitus on vapaaehtoistoimintaan ilmoittautuminen, taustatietojen tilastointi, yhteydenpito, tiedottaminen toiminnasta, palautekyselyjen lähettäminen sekä mahdollisten viestintään, tutkimukseen tai opinnäytetöihin liittyvien pyyntöjen välittäminen vapaaehtoisillemme. 


Tämän lisäksi ryhmätoimintaamme ilmoittautundeiden vertaisohjaajien yhteystiedot voidaan erillisestä suostumuksesta jakaa mukana olevien vertaisohjaajien kesken, esim. chat- ja muuhun ryhmätoimintaan liittyvää yhteydenpitoa varten.


Henkilötietojen käsittelyä kuvataan tarkemmin Nyyti ry:n Vapaaehtoiset -tietosuojaselosteessa. Seloste on saatavilla pyydettäessä vapaaehtoistoiminnan asiantuntijalta. Voit lukea lisää henkilötietojen käsittelystä Nyyti ry:n toiminnassa yleisesti  Nyytin tietosuojasivustolta.

Olen lukenut ja hyväksyn edellämainitun kuvauksen tietojeni käsittelystä.