Tällä lomakkeella ilmoittaudut mukaan Hokuo 2018 -tapahtuman yhteisvientihankkeeseen ja haet Business Finlandin Team Finland Trade Fair -messuavustusta. Music Finland toimittaa hakemukset Business Finlandin sähköiseen hakujärjestelmään. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova.Lomakkeen täyttämisestä


Vastaa kysymyksiin mahdollisimman tarkasti ja todenmukaisesti. Vastaukset välitetään sellaisenaan Business Finlandille ja Business Finland tekee päätökset vastausten perusteella. Business Finland kysyy tarvittaessa lisätietoja ilmoitetulta yhteyshenkilöltä.

Voit keskeyttää lomakkeen täyttämisen ja jatkaa myöhemmin painamalla kullakin sivulla olevaa "Tallenna ja jatka myöhemmin" -painiketta. Lomakkeeseen täyttämäsi tiedot tallentuvat ja pääset syöttämään sähköpostiosoitteesi, johon keskeneräisen lomakkeesi linkki lähetetään.


Voit jatkaa lomakkeen täyttämistä saamastasi linkistä koska tahansa. Kun lähetät valmiin hakemuksen, saat siitä kuittauksen ruudullesi. Viimeisellä sivulla voit myös antaa sähköpostiosoitteesi, jolloin saat lomakkeesta kopion itsellesi. 


Pakolliset kentät on merkitty punaisella tähdellä.


Hakemukseen liittyviin kysymyksiin vastaa:


Riku Salomaa

riku.salomaa@musicfinland.fi

+358 (0)40 705 2606


Visa-Matti Uimonen

visa-matti.uimonen@musicfinland.fi

+358 (0)40 704 8631


1/6