TANSSIMAAJOUKKUE 2019

Karsintatilaisuus vuoden 2019 tanssimaajoukkueeseen järjestetään sunnuntaina 9.9.2018 Tampereella. Ilmoittaudu mukaan!

 

Tänä vuonna järjestetään myös ensimmäistä kertaa tanssimaajoukkueen karsintatilaisuutta edeltävänä päivänä lauantaina 8.9.2018 treenipäivä maajoukkueeseen hakeville. Treenipäivä järjestetään myös Tampereella samassa paikassa kuin sunnuntain karsinta. Treenipäivään osallistuminen on vapaaehtoista eikä se vaikuta joukkueeseen valitsemiseen. Treenipäivään osallistumista kuitenkin suositellaan vahvasti, erityisesti ensimmäistä kertaa maajoukkueeseen hakeville! Harjoituksia ohjaavat tanssivalmentajat Suomen huipulta. Tilaisuudessa saat palautetta, varmuutta itse karsintapäivän näyttöjä varten sekä treenivinkkejä ohjeisharjoitteluun ja lajitekniikoiden treenaamiseen omatoimisesti. Treenipäivä koostuu kahdesta 1,5 tunnin treenistä, joiden kuormitustaso on suunniteltu pidettävän kohtuullisena seuraavan päivän karsintatilaisuutta ajatellen. Ilmoittaudu mukaan myös treenipäivään täyttämällä oheinen lomake!


Maajoukkuekarsintoihin voi hakea kuka tahansa ikärajat täyttävä cheertanssija, joka on syntynyt vuonna 2003 tai tätä aiemmin.


Lisätietoja tilaisuuksista lähetetään ilmoittautuneille n. viikkoa ennen karsintaviikonloppua.


Tanssimaajoukkue osallistuu 25.-26.4.2019 Orlandossa, Floridassa järjestettäviin MM-kilpailuihin.


Tanssimaajoukkueen valintatilaisuus ja karsintaleiri järjestetään Tampereella Unelma Areenalla osoitteessa Jäähallinraitti 3, 33540 Tampere.


Ilmoittaudu mukaan viimeistään su 26.8.2018 mennessä.


Varalan urheiluopisto tarjoaa karsintaleirin osallistujille majoituksen hintaan 36 €/hlö. Majoitusvaraukset on tehtävä viimeistään pe 24.8. klo 14.00 mennessä osoitteella jani.jarvelin@scl.fi

0%