ILMOITTAUTUMINEN | Musiikki & Media International Summit - Get Synced! ja Score! -työpajat

Työpajat ovat osa Musiikki & Median seminaariohjelmaa Tampereella 4.-5.10.2018. Osallistujan tulee olla rekisteröitynyt Musiikki & Mediaan: http://www.musiikkimedia.fi

Workshopiin osallistumiseen ei ole erillistä hintaa. 

Ilmoittautuminen on sitova!


Get Synced! -työpaja torstaina 4.10. n. klo 14.30-17.00

Score! -työpaja perjantaina 5.10. n. klo 14.30-16.30

Tarkat paikat ja ajat ilmoitetaan myöhemmin.


Get Synced! -työpajassa osallistujat saavat vastata music supervisoreiden ajankohtaisiin tarpeisiin heidän pyyntöjensä mukaan. Osallistujat lähettävät etukäteen edustamiansa kappaleita Music Finlandille ja ne soitetaan workshopissa supervisoreille. Osallistujat saavat myös musiikkipäälliköiltä palautetta edustamastaan materiaalista ja sen sopivuudesta eri visuaalisen median käyttötarkoituksiin. Workshopista on tullut aikaisempina vuosina suoria tuloksia toteutuneina synkronisointeina.


Score! -työpaja on pitchaustilaisuus, jossa elokuva- ja mediasäveltäjät pääsevät esittäytymään noin kymmenelle music supervisorille eri puolilta maailmaa. Music supervisorit puolestaan kertovat, millaisia työtilauksia heillä on tulossa ja mitä he kaipaavat ja odottavat tilaussäveltäjältä.


Saat tarkempia ohjeita työpajoihin valmistautumisesta ilmoittautumisen päätyttyä.Ilmoittaudun Musiikki & Median International Summitin työpajaan

Nimi:

Yritys/organisaatio:

Sähköposti:

Puhelinnumero:

1. Kerro lyhyesti millaista katalogia edustat, jos osallistut Get Synced! -työpajaan
2. Kerro edustamasti säveltäjän nimi ja esittele säveltäjä lyhyesti, jos osallistut Score! -työpajaan (1-2 lausetta)

Mikäli ilmoittautumisten määrä on suuri, joudumme valitsemaan ilmoittautujista osan tilojen kapasiteetista johtuen. Tässä tapauksessa valinnat perustuvat katalogin relevanttiuteen ja säveltäjän vientipotentiaaliin.


Viime vuonna kaikki ilmoittautuneet mahtuivat mukaan.

TIETOJEN LUOVUTTAMINEN

Voit lukea rekisteri- ja tietosuojaselosteen täältä.

0%