Jäsenkoulutus: Kulttuurihankkeilla työllistyminen ja toimeentulo 8.10.

Aika: maanantai 8.10.2018 klo 15–18  

Paikka: Tampere, Ravintola Astor, Aleksis Kiven katu 26

 

Töihin mennään yhä harvemmin, mutta töitä tehdään aivan niin kuin on aina tehty. Erilaiset tulovirrat voivat yhdessä tuoda sopivan toimeentulon ja tässä koulutuksessa keskitytään siihen, miten työstä saa asianmukaisen korvauksen.

 

Koulutuksen sisällöt: 

  • Millaisista palasista kulttuurialan osaajan toimeentulo voi koostua? Esimerkkejä elävästä elämästä.
  • Tee itse oma työsi: millaisin erilaisin tavoin voi itse luoda oman työnsä yrittäjänä, osuuskunnan työntekijänä tai vaikkapa järjestötoimijana?
  • Miten pidetään kaikki pallot ilmassa yhtä aikaa ja mihin kannattaa keskittyä?

 

Kouluttajana toimii Jenni Kallionsivu, joka on tuottaja, blogaaja ja kouluttaja. Hänellä on vuosien kokemus itsensä työllistämisestä hanketyöntekijänä, järjestötomijana ja osuuskuntayrittäjänä. Jenni bloggaa osoitteessa www.rahaarattaisiin.fi.

 

Mukaan mahtuu 25 TAKUn jäsentä. Lisäksi varasijoille otetaan kaksi. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja varasijalla oleville ilmoitetaan erikseen.

 

Koulutus on vain TAKUn jäsenille ja maksuton mutta ilmoittautuminen on sitova. Mahdolliset peruutukset tulee tehdä keskiviikkona 3.10.2018 mennessä. Ilmoittamatta jätetyistä tai määräajan jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 20 euron peruutusmaksun.


Tapahtumassa kevyt välipalatarjoilu, kahvia ja teetä.

 

Lisätiedot koulutuksesta: 

Sini Myllyniemi | sini.myllyniemi@taku.fi | puh. 040 561 8967

 

 

Etu- ja sukunimi

Sähköpostiosoite

Allergiat

Erikoisruokavalio

Tapahtumissamme on tarjolla oletuksena kasvisruokaa. Merkitse alle mikäli noudatat jotain muuta erityisruokavaliota.

Taustatietoa kouluttajalle

Tietoja käytetään ainostaan osallistujiin ennakkoon tutustumiseen sekä osallistujien virittämiseen tulevaan koulutukseen. Tietoja ei tuoda koulutuksessa yksilökohtaisesti esille, mutta yhteenvetoa vastauksista saatetaan esittää. 

Mihin kysymykseen toivot saavasi vastauksen koulutuksessa?

0%