HAE MUKAAN PALVELUT MAALLE
-INNOVAATIOLEIRILLE


Onko sinulla tai yritykselläsi palvelu, jolle tunnistat markkinaa maaseudulla? Muhiiko sinulla tai tiimilläsi mielessä idea tai jopa ripakopallinen ideoita, jotka suorastaan huutavat pääsyä kokeiluun ja käyttöön kyliin ja kuntiin? Oletko kenties jo kehittänyt ratkaisuja siihen miten palveluja maaseudulla saataisiin tuotua lähelle niitä tarvitsevia, mutta tarvittavaan ratkaisuun ei ole vielä löytynyt oikeita tekijöitä, tahoja tai yhteistyökumppaneita. Tähän mennessä olet kenties tuhlannut aikaa kymmeniin palavereihin kehittäessäsi palveluita tai ratkaisuja ja törmännyt useisiin haasteisiin ja nuiviin vastauksiin “ei se kuitenkaan onnistu”, “ei ole kannattavaa” tai “tuota on jo yritetty”.


Tule kehittämään ideaasi palveluvirtaan ja unohda kaikki vanha ja perinteinen! Tule kertomaan palveluistasi ja ideoistasi Palvelut maalle -innovaatioleirille ja heittäydy mukaan hurjaan kisaan kehittämään ideoita yhdessä muiden yritys- ja järjestöedustajien, tutkijoiden ja kehittäjien kanssa. Palvelut maalle -leiriltä löydät uudenlaisia kumppanuuksia, joiden kanssa kehitätte liiketoimintamalleja digitaalisten ja fyysisiksi palveluiksi maaseudun asukkaiden ja yritysten käytettäväksi.


Maaseutuviraston verkostoyksikkö järjestää yhteistyössä Suomen älykkäin kylä -kisan kanssa Palvelut maalle - innovaatioleirin 26.-28.11.2018. Leirin käytännön toteutuksessa yhteistyökumppanina toimii aluekehittämisen konsulttitoimisto MDI.


Hae leiriosallistujaksi täyttämällä tämä lomake! Leiri on osallistujille ilmainen
(sis. ohjelman ja ruokailut). Ilmainen yhteiskuljetus leiripaikalle Tikkurilan asemalta hoituu myös järjestäjien puolesta. Majoitus ja matkat leirille ovat omakustanteisia.
Leirille valitaan korkeintaan 50 osallistujaa ja leirille valituille
ilmoitetaan henkilökohtaisesti viimeistään 29.10. mennessä.Aika: 26.-28.11.2018

Paikka: Sannäsin Kartano, Porvoo http://www.sannaskartano.fi/


Mitä? Uudenlaisten älykkäiden lähipalvelukeskusten ja -palvelujen visiointia,  

ideointia ja kehittämistä maaseudulle.


Miksi? Maaseudun palveluntarjonta on pienentynyt, mutta lähipalveluille on tarvetta sekä markkinapotentiaalia.


Tyypillisesti lähipalvelukeskuksia kehitetään olemassa olevan tilan ympärille

perinteisinä julkisina palveluina. Digitalisaatio, erilaisten palveluntuottajien yhteistyö sekä asiakasvirtojen ja hyötyjen riskien jakaminen mahdollistaa kuitenkin täysin uudentyyppisten, useita toimintoja yhdistelevien lähipalvelukeskusten kehittämisen ja rakentumisen. Näin yritykset voivat saada kannattavaa uutta liiketoimintaa ja maaseudun asukkaat laadukkaita lähipalveluita.


Kenelle? Maaseudun lähipalveluja tuottaville tai niiden tuottamisesta kiinnostuneille

yrityksille, järjestöille ja hankevetäjille, alan asiantuntijoille ja tutkijoille

Lisätietoja:


Sari Rannanpää

aluekehittämisen konsulttitoimisto MDI

sari.rannanpaa@mdi.fi

050 523 6872


Juha-Matti Markkola

Maaseutuviraston verkostoyksikkö

juha-matti.markkola@maaseutu.fi

040 559 9412YHTEYSTIEDOT

Nimi
Organisaatio
Paikkakunta​
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Toimenkuva​
1/4