Suomen Rakennusinsinöörien Liitto RIL ja Rakennuslehti ja järjestävät yhdessä TARAKIn kanssa ideapajan, jossa opiskelijat ja yritysten edustajat pohtivat yhdessä tulevaisuuden rakentamista. 

Tapahtuman avaa tulevaisuustutkija Risto Linturi, joka pitää key note -puheenvuoronsa rakentamisen megatrendeistä. Tämän jälkeen tapahtumassa edetään aiheittain siten, että yritysten edustajat alustavat aihealueita ensin lyhyissä paneelikeskusteluissa, jonka jälkeen samoja teemoja käsitellään perusteellisemmin pöytäkunnissa.

Pöydät on jaettu yritysten mukaan, eli tilaisuudessa on kymmenen pöytää, joista jokaisessa yhden yrityksen edustajat keskustelevat opiskelijoiden kanssa. Pöydissä käydyn keskustelun jälkeen aihe puretaan lyhyesti kaikkien kanssa yhdessä, jonka jälkeen siirrytään seuraavaan aiheeseen. Yhden aiheen käsittelyn jälkeen opiskelijat vaihtavat pöytiänsä.

Tapahtumassa käsiteltävät kolme aihetta ovat:

1) Mitkä ovat rakentamista ohjaavat megatrendit tällä hetkellä ja lähitulevaisuudessa? 
2) Miten kaupungistuminen vaikuttaa tulevaisuudessa rakentamiseen?
3) Miten kiertotalous tulee vaikuttamaan rakentamiseen ja rakennusmateriaalien kehitykseen?

Opiskelijoille ja yrityksille on varattu tänä vuonna myös hyvin aikaa tutustua toisiinsa sekä ennen ideapajoja että niiden jälkeen. Ideapajojen jälkeen tilaisuuden osallistujille tarjoillaan illallisbuffet.

Mukana on tänäkin vuonna 10 yritystä: Destia, NCC, Sweco, Skanska, Pallas Rakennus Länsi-Suomi Oy, Lehto, Sitowise, Pöyry, SRV, YIT. 

Tilaisuuteen mahtuu mukaan 100 opiskelijaa. 

Täytä siis alle yhteystietosi ja tule mukaan verkostoitumaan!

Etunimi

Sukunimi

Sähköpostiosoite

Puhelinnumero

Postiosoite​

Ruoka-aineallergiat

Vuosikurssi:

Pääaine. 

Jos et ole vielä valinnut pääainettasi, vastaathan "En ole valinnut" tms.

Tervetuloa mukaan!

0%