Vanhemmuuskumppanuus- ja apilaperhesuunnitteilijoiden iltapäivä

Vanhemmuuskumppanuusiltapäivä on tarkoitettu kaikille, jotka haaveilevat vanhemmuuskumppanuudesta tai suunnittelevat perustavansa apilaperheen, siis kaikille, joilla on suunnitelmissa jakaa vanhemmuus jonkun muun kuin oman rakkaus/seksikumppanin kanssa. Ohjelmassa on tietoa ja keskustelua siitä, mitä vanhemmuuskumppanuus on ja miten siihen voi valmistautua. Lisäksi kuullaan perheellisten tarinoita ja tutustutaan pikakohtaamisissa potentiaalisiin vanhemmuuskumppaneihin, jos sellaista ei ole jo kiikarissa. 
Tapahtumassa on paikalla Sateenkaariperheet ry:n työntekijöitä sekä kokemuskouluttajia eli apilaperhearkea eläviä vanhempia.

Tilaisuus on maksuton ja sen järjestää Sateenkaariperheet ry

Tapahtuma on su 16.12. klo 14-17 Kurvissa, Hämeentie 29, Helsinki, 7.krs. Ovi löytyy Cafe Picnicin ja R-kioskin ovien välistä. Ovisummeri Ärrän ovenpielestä. Oikeassa summerissa lukee "Sateenkaariperheet".

Tilassa ei ole esteettömiä wc-tiloja. Kookkaan pyörätuolin kanssa pääsee isommalla hissillä, jonka sisäänkäynti talon takana. Jos olte tulossa sillä, soita ensin etupuolle summeria tai soita 050-321 7976, niin tulemme avaamaan hissin. Tlon takana ei ole ovikelloa tai -summeria. Induktiosilmukkaa ei tiloissamme ole.


Muista painaa lähetä-painiketta lomakkeen lopussa, kuvan jälkeen.

Lähettämällä tämän lomakkeen, annat suostumuksen käsitellä henkilötietojasi Sateenkaariperheet ry:n tietosuojaselosteen mukaisesti: sateenkaariperheet.fi/tietosuojaseloste

Jos et pysty osallistumaan tällä kertaa, mutta vastaavat tilaisuudet kiinnostavat, voit jättää tähän sähköpostiosoitteesi, niin ilmoitamme sinulle, kun uusia tilaisuuksia on tiedossa.

Osallistujien nimet

Sähköpostiosoite, josta osallistujat tavoittaa

Etsin/etsimme

Tilaisuudessa järjestetään speed date -periaatteella pikatutustumista vanhemmuuskumppania/eita etsiville. Ideana on se, että lyhyiden keskusteluhetkien avulla pääsee keskustelemaan kaikkien paikalla olevien kaltaistasi henkilöä potentiaalisesti etsivien kanssa. Haluatko osallistua siihen?

Haluaisin iltapäivän aikana saada vastauksen ainakin näihin kysymyksiin

Jotakin muuta, mitä haluat meille kertoa

0%