Hyvä kuntalainen,


Kerro henkilökohtainen kokemuksesi jokapäiväisestä hyvinvoinnistasi. Pohjois-Savon kunnissa ja maakunnassa tehdään vuosittain hyvinvointiraportti eli tarkastellaan, miten hyvinvointiasiat ovat edenneet ja mitkä ovat kuntalaisten kokemat hyvinvoinnin kehittämiskohteet. Raportin valmistelun tueksi kaivataan kuntalaisten henkilökohtaisia kokemuksia jokapäiväisestä hyvinvoinnista. 

Vastaa kokemukselliseen hyvinvointikyselyyn 6.2.2019 mennessä  joko vastaamalla tähän verkkokyselyyn https://my.surveypal.com/kokemus2019 tai täyttämällä paperinen kyselylomake. Kyselyyn vastaaminen vie noin 15 minuuttia. Paperisia kyselylomakkeita on saatavilla kuntasi pääkirjastosta ja kunnanvirastolta/ kaupungintalolta. Kyselyyn vastaaminen on vapaaehtoista ja vastaukset käsitellään luottamuksellisesti.


Yhteenveto vastauksista julkaistaan osana Pohjois-Savon maakunnan ja kuntien  hyvinvointiraporttia https://www.hyvinvointikertomus.fi/


Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan kolme 50e arvoista lahjakorttia kunnan (vastaaja voi toivoa, minkä kunnan) hyvinvointipalveluihin. Arvontaan osallistuminen on vapaaehtoista. Mikäli haluat osallistua arvontaan, jätä yhteystietosi (nimi ja puh.nro/sähköpostiosoite/osoite) verkkokyselyn tai paperisen kyselylomakkeen lopussa olevaan yhteystiedot arvontaa varten -kenttään.  Kyselylomake ja yhteystiedot käsitellään erikseen. Arvonnan voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

Kysely: 

Henkilökohtainen kokemuksesi jokapäiväisestä hyvinvoinnista

Sukupuoli

Minkä ikäinen olet?

Ketä talouteesi kuuluu tällä hetkellä?

Missä Pohjois-Savon kunnassa asut?

0%