TAKUn Jäsenkoulutus:
Videotyöhakmeus - Miten & miksi? 13.2.2019 Tampere

Aika: keskiviikko 13.2.2019 klo 9–11:30
Paikka:  Teho-osasto, Poliklinikka, Sairaalankatu 5-7 B1, 33100 Tampere


Videotyöhakemus on työnhaun nykypäivää. Millainen on videotyöhakemus ja miten sellainen kannattaa tehdä? Entä miten erottua työnhaussa videotyöhakemuksella?


Koulutuksessa käydään läpi videotyöhakemuksen sisällön ja muodon lähtökohtia. Koulutuksen pääsisältö on viestin välittämisessä ja kameran edessä esiintymisessä. Perehdymme myös oman osaamisen sanallistamiseen ja kuvaustekniikkaan keskustelevien ja kokeilevien harjoitteiden kautta. Harjoituksissa voit halutessasi hyödyntää videointia omalla älypuhelimellasi.


Koulutuksen vetäjänä toimii viestinnän ja puheen kouluttaja Terhi Meriläinen. Halutessasi voit verkostoitua kouluttajan kanssa jo etukäteen Twitterissä: @TerhiMerilainen sekä LinkedInissä


Koulutus järjestetään yhteistyössä Kieliasiantuntijat ry:n ja Museoalan ammattiliitto MAL:n kanssa.


Mukaan koulutukseen mahtuu 7 TAKUn jäsentä. Lisäksi varasijoille otetaan kaksi. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Varasijalla oleville ilmoitetaan mahdollisesta aukeavasta paikasta viimeistään 7.2. erikseen.


Jäsenkoulutus on maksuton mutta ilmoittautuminen sitova. Mahdolliset peruutukset tulee tehdä viimeistään viikkoa ennen koulutusta, viimeistään 6.2. Ilmoittamatta jätetyistä tai määräajan jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 20 euron peruutusmaksun.


Ennen koulutusta on aamiaistarjoilu. 

 

Lisätietoja:

Sini Myllyniemi | sini.myllyniemi@taku.fi | puh. 040 561 8967

Ilmoittaudun: 

Valitse ensisijaisesti ylempi vaihtoehto eli varsinainen ilmoittautuminen. Kun varsinaiset paikat on täytetty voi vielä ilmoittautua varasijalle koulutukseen.

Etu- ja sukunimi

Sähköpostiosoite

Allergiat

Erikoisruokavalio

Tapahtumissamme on tarjolla oletuksena kasvisruokaa. Merkitse alle mikäli noudatat jotain muuta erityisruokavaliota.

Taustatietoa kouluttajalle

Tietoja käytetään ainostaan osallistujiin ennakkoon tutustumiseen sekä osallistujien virittämiseen tulevaan koulutukseen. Tietoja ei tuoda koulutuksessa yksilökohtaisesti esille, mutta yhteenvetoa vastauksista saatetaan esittää. 

Mihin kysymykseen toivot saavasi vastauksen koulutuksessa?

0%