Mitä haluaisit tietää sopimuksistasi?

OAJ kerää jäseniltään kokemuksia ja toiveita sopimusviestinnästä. Uudistuneessa www.oaj.fi:ssä tietoa palvelussuhteen ehdoista löytyy Työelämäoppaasta, ja kyselyn avulla Työelämäopasta ja laajemminkin OAJ:n sopimusviestintää kehitetään eteenpäin.


Jäsen, kerro, mikä sopimusasioissa tai palvelussuhteen ehdoissa askarruttaa, niin autat meitä viestimään paremmin!


Voit vinkata myös yksityiskohtaisista tilanteista. Mikäli kaipaat vastauksia akuutisti juuri omiin kysymyksiisi, kannattaa olla yhteydessä omaan luottamusmieheen tai OAJ:hin yhteydenottolomakkeella tai puhelimitse.


Kysely on avoinna tiistaihin 12.2.2019 klo 23.59 asti.

Jos kaipaat vastauksia palvelussuhteen ehtoja (esim. työaika, palkka) koskeviin kysymyksiisi, mistä haet tietoa? Valitse enintään kolme ensisijaista vaihtoehtoa.

Mikä Työelämäoppaan (oaj.fi/tyoelamaopas) aihealue sinua erityisesti kiinnostaa? Valitse enintään kolme vaihtoehtoa.

Missä kanavissa haluaisit mieluiten kuulla lisää edellä valitsemistasi aihealueista? Valitse enintään kolme vaihtoehtoa.

Sana on vapaa: Kerro tarkemmin, mistä palvelussuhteeseen liittyvistä aihepiireistä haluat tietoa tai mihin kysymyksiin olisi tärkeää löytää helposti vastauksia. Vinkkaa esimerkiksi, mikäli jokin aihe on puhuttanut viime aikoina kovasti omalla työpaikallasi.

Saatko OAJ:ltä riittävästi tietoa oman palvelussuhteesi ehdoista? Arvioi tyytyväisyyttäsi tiedon määrään ja selkeyteen asteikolla 0–10.*

0

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Minkä arvosanan (0-10) annat OAJ:n verkkosivujen uudelle Työelämäoppaalle (www.oaj.fi/tyoelamaopas)?*

0

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Mitä muita terveisiä tai toiveita haluaisit lähettää OAJ:lle sopimusviestintään liittyen? 

Missä tehtävissä työskentelet ja millä koulutusasteella?

Kiitos vastauksistasi!

0%