Valmentajahaku kesäleirille 2019


Suomen Cheerleadingliiton Summer Camp on taas täällä!


Hae valmentajaksi kesäleirille täyttämällä tämä lomake. Kesäleiri järjestetään Suomen Urheiluopistolla Vierumäellä 22.-25.7.2019. Seuravalmentajilla on nyt hieno mahdollisuus saada monipuolista valmennuskokemusta ja verkostoitua lajin muiden valmentajien kanssa ympäri Suomen!


Suomen Cheerleadingliitto palkkaa kesäleirille 10-12 valmentajaa, joiden tehtävänä on huolehtia leirillä valmennuksen lisäksi mm. iltaohjelmien ja leikkien suunnittelusta. 


Tänä vuonna leirillä järjestetään myös oma soveltava ryhmä erityislapsille ja -nuorille. 

Erityislapsella tarkoitetaan lasta, jonka kasvun, kehityksen ja oppimisen edellytykset ovat heikentyneet vamman, sairauden tai toimintavajavuuden takia. Erityisryhmän valmentajilta vaaditaan kykyä ohjata ryhmää ottaen huomioon lasten yksilölliset vaatimukset ja tuen tarpeet. Ohjaajalta toivotaan aikaisempaa kokemusta erityislasten kanssa toimimisesta.


Tehtävään valituilta valmentajilta odotetaan hyviä ihmissuhde- ja vuorovaikutustaitoja, vastuullisuutta ja kokonaisuuksien hahmottamiskykyä sekä kokemusta erilaisten lasten kohtaamisesta.  Arvostamme erityisesti ensiapuosaamista, kouluttautuneisuutta Suomen Cheerleadingliiton koulutuksissa tai liikunta-alalla ja aiempaa työskentelyä Suomen Cheerleadingliiton leiri- ja Active Cheer-päivätoiminnassa. Pedagogiset opinnot tai pätevyys katsotaan eduksi.Hakijoille ilmoitetaan valinnoista henkilökohtaisesti sähköpostilla. 


Nimi

Syntymäaika

Puhelinnumero

Sähköposti

Seura ja/tai kotikaupunki

Onko sinulla auto käytössäsi?

Onko sinulla ensiapuosaamista?

Onko sinulla uimavalvojan pätevyyttä?

Lajivalmennuskokemus

Suoritetut lajitaito- tai liikunta-alan koulutukset

Aiempi kokemus leirivalmentajana (liiton leireillä tai muilla lasten leireillä)

Mitä ryhmää haluaisit valmentaa kesäleirillä

Onko sinulla kokemusta erityislasten kanssa toimimisesta?

0%