Huoltajahaku kesäleirille 2019


Suomen Cheerleadingliitto palkkaa SCL Summer Campille valmentajien avuksi leiri-huoltajan. 


Suomen Cheerleadingliiton kesäleiri järjestetään Vierumäen Urheiluopistolla 22.-25.7.2019. 


Huoltajan tehtäviin kuuluu ilta- ja yövalvonta, ensiaputilanteet sekä leiriläisten tukena oleminen esim. koti-ikävätilanteessa. Huoltaja osallistuu leirin tapahtumiin ja vastaa yleisestä leirin organisoinnista kesäleirivalmentajien kanssa. Työ on iltapainotteista ja aamuisin voi nukkua pitkään.


Tehtävään valituilta huoltajalta odotetaan hyviä ihmissuhde- ja vuorovaikutustaitoja, vastuullisuutta ja kokonaisuuksien hahmottamiskykyä sekä kokemusta erilaisten lasten kohtaamisesta.  Arvostamme erityisesti ensiapuosaamista, uimavalvontapätevyyttä ja mahdollisuutta auton käyttöön. 


Tänä vuonna leirillä järjestetään myös oma soveltava ryhmä erityislapsille ja -nuorille. 

Erityislapsella tarkoitetaan lasta, jonka kasvun, kehityksen ja oppimisen edellytykset ovat heikentyneet vamman, sairauden tai toimintavajavuuden takia. Erityislapsen on mahdollista osallistua leirille avustajan kanssa, mutta huoltajalta toivotaan kykyä ottaa huomioon lasten yksilölliset vaatimukset ja tuen tarpeet. Huoltajalta toivotaan aikaisempaa kokemusta erityislasten kanssa toimimisesta.


Valituilta vaaditaan voimassa oleva rikosrekisteriote.Hakijoille ilmoitetaan valinnoista henkilökohtaisesti sähköpostilla.

Nimi

Syntymäaika

Puhelinnumero

Sähköposti

Seura

Kokemuksesi lasten- ja nuorten kanssa työskentelystä

Opinnot kasvatus- ja tai sosiaalialalta

Vapaa kuvaus itsestä

Oletko ollut aikaisemmin mukana jollain cheerleirillä?

Onko sinulla auto käytössäsi?

Onko sinulla ensiapuosaamista?

Onko sinulla uimavalvojan pätevyyttä?

0%