TAKUn Jäsenkoulutus:
Kulttuurihankkeilla työllistyminen ja toimeentulo

Aika: tiistai 2.4. klo 16–19
Paikka: TAKUn toimisto, Pohjoisesplanadi 21 b 7, 00100 Helsinki + livestream


Töihin mennään yhä harvemmin, mutta töitä tehdään aivan niin kuin on aina tehty. Erilaiset tulovirrat voivat yhdessä tuoda sopivan toimeentulon ja tässä koulutuksessa keskitytään siihen, miten työstä saa asianmukaisen korvauksen.


• Millaisista palasista kulttuurialan osaajan toimeentulo voi koostua? Esimerkkejä elävästä elämästä.
• Tee itse oma työsi: millaisin erilaisin tavoin voi itse luoda oman työnsä yrittäjänä, osuuskunnan työntekijänä tai järjestötoimijana?
• Miten pidetään kaikki pallot ilmassa yhtä aikaa ja mihin kannattaa keskittyä?


Kouluttajana toimii Jenni Kallionsivu. Hän on tuottaja, bloggaaja, kouluttaja ja tarpeen vaatiessa paljon muutakin. Hänellä on vuosien kokemus itsensä työllistämisestä hanketyöntekijänä, järjestötoimijana ja osuuskuntayrittäjänä. Vaikka elämän sisältö löytyykin muualta, raha pitää pyörät pyörimässä ja sen merkitys on tunnustettava. Jenni bloggaa työelämästä www.rahaarattaisiin.fi.


Mukaan koulutukseen paikanpäälle mahtuu 20 TAKUn jäsentä. Lisäksi varasijoille otetaan kaksi. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Varasijalla oleville ilmoitetaan mahdollisesta aukeavasta paikasta viimeistään 26.3. erikseen.


Jäsenkoulutus on maksuton mutta ilmoittautuminen sitova. Mahdolliset peruutukset tulee tehdä viimeistään viikkoa ennen koulutusta, viimeistään 25.3.. Ilmoittamatta jätetyistä tai määräajan jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 20 euron peruutusmaksun.


Lisätietoja: 

Sini Myllyniemi | sini.myllyniemi@taku.fi | puh. 040 561 8967

Ilmoittaudun: 

Valitse ensisijaisesti ylempi vaihtoehto eli varsinainen ilmoittautuminen. Kun varsinaiset paikat on täytetty voi vielä ilmoittautua varasijalle koulutukseen. Voit ilmoittautua myös katsomaan koulutusta Livestreamin kautta

Etu- ja sukunimi

Sähköpostiosoite

Allergiat

Erikoisruokavalio

Tapahtumissamme on tarjolla oletuksena kasvisruokaa. Merkitse alle mikäli noudatat jotain muuta erityisruokavaliota.

Taustatietoa kouluttajalle

Tietoja käytetään ainostaan osallistujiin ennakkoon tutustumiseen sekä osallistujien virittämiseen tulevaan koulutukseen. Tietoja ei tuoda koulutuksessa yksilökohtaisesti esille, mutta yhteenvetoa vastauksista saatetaan esittää. 

Mihin kysymykseen toivot saavasi vastauksen koulutuksessa?

0%