TAKUn Jäsenkoulutus:
Videotyöhakmeus - Miten & miksi? 26.2.2019 Oulu

Aika: tiistai 26.2.2019 klo 16–18:30 

Paikka: Vanhan Paloaseman viiniholvikabinetti, Kauppurienkatu 24, -1 krs, 90100 Oulu


Videotyöhakemus on työnhaun nykypäivää. Millainen on videotyöhakemus ja miten sellainen kannattaa tehdä? Entä miten erottua työnhaussa videotyöhakemuksella?

Koulutuksessa käydään läpi videotyöhakemuksen sisällön ja muodon lähtökohtia. Koulutuksen pääsisältö on viestin välittämisessä ja kameran edessä esiintymisessä. Perehdymme myös oman osaamisen sanallistamiseen ja kuvaustekniikkaan keskustelevien ja kokeilevien harjoitteiden kautta. Harjoituksissa voit halutessasi hyödyntää videointia omalla älypuhelimellasi.


Koulutuksen vetäjänä toimii viestinnän ja puheen kouluttaja Marja Suurpalo. Halutessasi voit verkostoitua kouluttajan kanssa jo etukäteen Twitterissä: @msuurpalo sekä LinkedInissä


Koulutus järjestetään yhteistyössä Kieliasiantuntijat ry:n ja Museoalan ammattiliitto MAL:in kanssa.


Mukaan koulutukseen mahtuu 5 TAKUn jäsentä. Lisäksi varasijoille otetaan kaksi. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Varasijalla oleville ilmoitetaan mahdollisesta aukeavasta paikasta viimeistään 20.2. erikseen.


Jäsenkoulutus on maksuton mutta ilmoittautuminen sitova. Mahdolliset peruutukset tulee tehdä viimeistään viikkoa ennen koulutusta, viimeistään 19.2. Ilmoittamatta jätetyistä tai määräajan jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 20 euron peruutusmaksun.


Lisätietoja: 

Sini Myllyniemi|sini.myllyniemi@taku.fi|puh. 040 561 8967

Ilmoittaudun: 

Valitse ensisijaisesti ylempi vaihtoehto eli varsinainen ilmoittautuminen. Kun varsinaiset paikat on täytetty voi vielä ilmoittautua varasijalle koulutukseen.

Etu- ja sukunimi

Sähköpostiosoite

Allergiat

Erikoisruokavalio

Tapahtumissamme on tarjolla oletuksena kasvisruokaa. Merkitse alle mikäli noudatat jotain muuta erityisruokavaliota.

Taustatietoa kouluttajalle

Tietoja käytetään ainostaan osallistujiin ennakkoon tutustumiseen sekä osallistujien virittämiseen tulevaan koulutukseen. Tietoja ei tuoda koulutuksessa yksilökohtaisesti esille, mutta yhteenvetoa vastauksista saatetaan esittää. 

Mihin kysymykseen toivot saavasi vastauksen koulutuksessa?

0%