Musiikkialabarometri 2019Hyvä musiikkialan ammattilainen,


tervetuloa vastaamaan Musiikkialabarometriin 2019.


Nyt toista kertaa toteutettavan Musiikkialabarometrin tavoitteena on kartoittaa suomalaisen musiikkitoimialan ammattilaisten näkemyksiä alan tämänhetkisestä tilasta ja tulevaisuudesta. Musiikkialalla tarkoitetaan laajaa musiikin parissa taiteellista tai taustatyötä tekevien toimijoiden verkostoa. Barometrissa käsiteltävät teemat liittyvät esimerkiksi musiikkialan talouteen, rakennemuutoksiin, kansainvälistymiseen sekä mediaympäristöön.

Kysely on anonyymi ja vastauksia kerätään sekä yksityishenkilöiltä että yrityksiltä. Samasta yhteisöstä voi vastata useampi vastaaja. Yhteisössä työskentelevä voi vastata myös omasta näkökulmastaan musiikkialan ammattilaisena.

Kyselyyn vastaaminen kestää n. 15−20 minuuttia. Barometrin tulokset julkistetaan kesällä 2019. Kyselyn tuloksia voidaan käyttää myös muissa tutkimuksissa.

Jos haluat jakaa kyselyn eteenpäin muille musiikkialan ammattilaisille, julkinen ja jaettavissa oleva linkki on tässä: 

https://my.surveypal.com/Musiikkialabarometri-2019

Älä jaa henkilökohtaista linkkiäsi kenellekään.

Yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan veloitukseton viikko Villa Vikan -residenssin hirsimökissä Raaseporissa. Voittaja voi valita haluamansa viikon vuodelle 2020. Arvontaan osallistuminen ei estä kyselyyn vastaamista anonyymisti.

Musiikkialabarometrin toteuttaa Music Finland yhteistyössä Gramex ry:n, IndieCo ry:n, Musiikkituottajat IFPI Finlandin, Suomen Musiikintekijät ry:n, Suomen Muusikkojen Liitto ry:n, Suomen Musiikkikustantajat ry:n, Suomen Säveltäjät ry:n ja Teoston kanssa.

Vastaathan kyselyyn viimeistään 15.3.2019 mennessä.

Kiitos jo etukäteen vastauksistasi!

Terveisin,
Music Finland jäsenjärjestöineen


LISÄTIETOJA:
Merja Hottinen
Tutkimuspäällikkö
merja.hottinen@musicfinland.fi
050-3477549

0%