Tapaa kulttuurialan kollega 
20.3. Rovaniemellä!


Taide- ja kulttuurialan ammattijärjestö TAKU ja Museoalan ammattiliitto MAL kutsuvat Lapin alueen jäsenensä yhteiseen kollegatapaamiseen 20.3. Rovaniemellä. Kollegatapaamisessa tutustutaan kaupungin kulttuuritarjontaan ja muihin kulttuurialan ammattilaisiin.


Kollegatapaaminen pidetään Kulttuuritalo Korundissa (Lapinkävijäntie 4), missä pääsemme tutustumaan Korundin näyttelyihin opastetulla kierroksella. Opastuksen jälkeen on mahdollisuus ajatustenvaihtoon ja verkostoitumiseen kuohuviinitarjoilun äärellä. 


Ohjelma:

16.30-17.30 Opastus Korundin näyttelyihin

17.45-19.00 Kuohuviinitarjoilu ja jutustelua Korundin kahvilassa


Opastuksen ja kuohuviinitarjoilun välissä on pieni hetki aikaa tutustua näyttelyihin omatoimisesti.


Korundissa kollegatapaamisen aikana on esillä näyttelyt Place of Origin, joka esittelee Alaskan nykytaiteen mielenkiintoisimmat ilmiöt ja teokset Anchoragen museon kokoelmasta, Jenny ja Antti Wihurin kokoelmaa esittelevät Con Amore, ajatusleikkeihin ja itsestäänselvyyksien kyseenalaistamiseen kannustava Nukinkurin sekä juuri avattu Prima Vista, joka esittelee uutuuksia Wihurin rahaston kokoelmasta. Lisäksi esillä on Lapin taiteilijaseuran maaliskuun kuukauden taiteilijan Essi Korvan näyttely.


Kollegatapaaminen on avoin ja maksuton TAKUn ja MALn jäsenille. Tapaamiseen mahtuu 14 kummankin ammattijärjestön jäsentä, eli yhteensä 28 osallistujaa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.


Tervetuloa mukaan tapaamaan kulttuurialan kollegoja!


Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen tapahtumaan on rajattujen paikkojen ja tarjoilun mitoittamisen takia pakollinen ja sitova. Ilmoittautuminen ja mahdolliset peruutukset tulee tehdä viimeistään su 17.3.


HUOM! Ilmoittamatta jätetyistä tai määräajan jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 20 euron peruutusmaksun.


Lisätiedot:

TAKU: Sini Myllyniemi | sini.myllyniemi@taku.fi | puh. 040 561 8967

MAL: Heta Hedman | heta.hedman@museoalanammattiliitto.fi | puh. 040 838 0739

Etu- ja sukunimi:

Sähköpostiosoite:

Ilmoittaudu mukaan kollegatapaamiseen:

Onko sinulla museokortti?

0%