Vertaistuki-aivoriihi tiistaina 4.6.2019


Teetkö työtä vertaistuen kehittämiseksi Suomessa, tutkitko aihetta tai toimitko aktiivisesti vertaistukijana. Tule mukaan kehittämään ja keskustelemaan!

Vertaistuki-aivoriihi Seinäjoella 4.6.2019

Ohjelma

klo 11-12 yhteinen lounas (omakustanteinen) ja tutustuminen
klo 12-17 alustuksia ja työpajailua vertaistuki-aiheesta Open space -menetelmän avulla. Fasilitaattoreina Anne Laimio ja Anu Toija.
klo 17-19 tauko
klo 19-21 Lukupiiri kirjasta Tolle Eckhart, Läsnäolon voima, tie henkiseen heräämiseen. Lukupiiriä ohjaa kirjallisuusterapiaohjaaja Anne Laimio.

Kokoonkutsujat (OLKA, Sairaalavapaaehtoistoiminnan työryhmä ja Kansalaisareena) valitsevat n. 20 osallistujaa.
Saat vahvistuksen ja lisätiedot paikasta ja ohjelmasta 6.5. mennessä.

Voit ilmoittautua mukaan myös 5.-6.6. Seinäjoella järjestettävään Sairaalavapaaehtoistoiminnan kesäseminaariin, missä on myös vertaistuki yhtenä aiheena (katso lisää: https://www.facebook.com/events/1247015568785358/?active_tab=about).


Ilmoittaudun mukaan aivoriiheen (25.4.2019 mennessä).


Nimi

Sähköpostiosoite

Taustaorganisaatio

Olen

Aivoriihen tavoitteena on keskustella, kuulla uusimmista tutkimuksista ja käytännöistä ja verkostoitua. Toivomme, että jokaisella Vertaistuki-aivoriiheen osallistujalla olisi mahdollisuus tarjota alustusta vertaistuki-aiheesta. (alustajat valitaan)

Osallistun

Erityisruokavalio tai muut erityistarpeet

Kiitos ilmoittautumisestasi!

Kokoonkutsujat (OLKA, Sairaalavapaaehtoistoiminnan työryhmä ja Kansalaisareena) valitsevat n. 20 osallistujaa. 

Ilmoittautuminen 25.4. mennessä. Saat vahvistuksen ja lisätiedot paikasta ja ohjelmasta 6.5. mennessä.

Lisätietoja:

Anu Toija OLKA/EJY ry anu.toija@ejy.fi


Voit ilmoittautua mukaan myös 5.-6.6. Seinäjoella järjestettävään Sairaalavapaaehtoistoiminnan kesäseminaariin, missä on myös vertaistuki yhtenä aiheena (katso lisää: https://www.facebook.com/events/1247015568785358/?active_tab=about).


Majoituksesta:

Jokainen varaa ja maksaa itse oman majoituksensa omavalintaisesta hotellista. Hotelli Original Sokos Hotel Vaakunaan (Kauppatori 3, Seinäjoki) on huoneita varattuna seuraavasti:

PÄIVÄMÄÄRÄ:  4.-6.6.2019 

MAJOITUS: Yhden hengen standard-luokan huoneita 125€ / huone / vrk  kpl kahden hengen standard-luokan huoneita 145€ / huone / vrk  Huonehintaan sisältyy aamiainen noutopöydästä sekä S-Card –palveluedut henkilökohtaisen kortin haltijalle (lisätietoja https://www.sokoshotels.fi/fi/scard/). Hotellihuoneet ovat käytössänne tulopäivänä klo 15.00 jälkeen ja ne luovutetaan lähtöpäivänä viimeistään klo 12.00. HUONEKIINTIÖ:  Varaustunnus BSAIVAP 

Huoneita voi varata varaustilanteen mukaan myös kiintiön vapautuksen jälkeen. Sopimushinta on voimassa 2 viikkoa ennen tapahtumaan asti eli 21.5.2019 mennessä tehtyihin varauksiin. Sen jälkeen hinta on kyseisenä päivänä voimassa oleva päivän hinta.  

0%