Koirien terveyskysely

Tervetuloa vastaamaan kyselyyn!

 

Kyselyn tarkoituksena on kartoittaa rotujen terveydentilaa ja tunnistaa roduissa huomiota vaativat terveysasiat. Kysely on tarkoitettu erityisesti vuoden 2009 jälkeen syntyneille koirille, mutta siihen ovat tervetulleita vastaamaan kaikenikäisten, myös edesmenneiden koirien omistajat.

 

Kyselyyn annetut vastaukset kertyvät Kennelliitolle. Kennelliitto koostaa vastauksista yhteenvetoja, joita rotuyhdistykset voivat julkaista sekä käyttää rotujensa terveyden edistämisessä. Myös Kennelliitto voi julkaista näitä yhteenvetoja. Yksittäisistä koirista Kennelliitto ei luovuta eteenpäin eikä julkaise tietoja.


Kyselyn täyttämiseen menee noin 5-10 minuuttia.

Kiitos vastaukseen käyttämästäsi ajasta! Antamasi tieto on arvokasta ja auttaa koirien terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitämisessä ja edistämisessä.Taustakysymykset

Taustakysymyksiin annetut vastaukset mahdollistavat vastausten tilastoinnin. Tähdellä merkittyihin kysymyksiin vastaaminen on pakollista.

Koiran syntymävuosi

Koiran sukupuoli

Koiran rekisterinumero

Jos täytät kyselyn samasta koirasta myöhemmin uudestaan, voidaan aiemmat kyselyvastaukset tarvittaessa poistaa. Rekisterinumero mahdollistaa aiempien vastausten löytämisen.

Koiran tunnistusmerkintä (mikrosirunumero tai tatuointi)

Jos täytät kyselyn samasta koirasta myöhemmin uudestaan, voidaan aiemmat kyselyvastaukset tarvittaessa poistaa. Tieto tunnistusmerkinnästä mahdollistaa aiempien vastausten löytämisen.

Koiran ikä

Valitse koiran tämänhetkinen tarkka ikä (älä pyöristä seuraavaan ikäluokkaan, vaikka kyse olisi muutamasta viikosta).

Jos koira on jo kuollut, minkä ikäiseksi se eli?

Koiran rotu

Huom! Jos rodussa on olemassa esimerkiksi väri- tai karvanlaatumuunnoksia, rotu voi löytyä listalta hieman vaihtelevasti. Esim. karkeakarvainen mäyräkoira löytyy m-kirjaimen kohdalta (mäyräkoira, karkeakarvainen). Lyhytkarvainen saksanseisoja taas löytyy l-kirjaimen kohdalta. Yleisin irlanninsetterimuunnos on p-kirjaimen kohdalla, koska rodun nimi on punainen irlanninsetteri.

Koiran rotu, jos sitä ei löytynyt listalta:

Onko tästä koirasta annettu vastausta tähän (maaliskuussa 2019 avattuun) kyselyyn aiemmin?

0%