Äänestä vuoden 2018 seura- ja tallipalkittavia

Lisää teksti tähän

Vuoden Ratsastusnuori

Etsimämme nuoren aktiivisuus voi näkyä omalla tallilla tai seurassa, yhteishengen luojana tai uusien harrastajien houkuttelijana lajin pariin. Se voi kuulua mediassa, toimia tärkeänä taustavoimana kisakauden ponnisteluissa – tai tulla esiin jollain aivan muulla tavalla! Hyvät hevostaidot, kunnioitus hevosia ja toisia ihmisiä kohtaan sekä into oppia uutta ovat tämän nuoren harrastuksen perusta. Ilmianna meille nuori, joka mielestäsi ansaitsee tulla palkituksi esimerkillisestä toiminnastaan hevosten ja ratsastuksen parissa. Nuorella tarkoitamme nuorisolain määritelmän mukaan alle 29-vuotiasta henkilöä. Liitä ehdotukseesi perustelut. 


Vuoden seuratoimija

Vuoden seuratoimija toimii tai on toiminut aktiivisesti seuran eri tehtävissä. Tunnustus myönnetään tekijälle, joka omalla toiminnallaan ja esimerkillään innostaa muita mukaan ratsastuksen pariin. Mikään tehtävä ei ole liian pieni, pienikin panos on merkittävä yhteisen hyvän eteen. Perustele ehdotuksesi.


Ratsastuksen Vuoden Tähtiseura

Ratsastuksen Vuoden Tähtiseurassa on iloinen, kannustava yhteishenki, monipuolista toimintaa sekä Reilun Pelin arvot mietittynä ja toteutettuna käytännössä. Seurassa on jotain todella erityistä. Perustele, miksi juuri ehdottamasi ratsastuksen Tähtiseura ansaitsee tämän tunnustuksen.


Vuoden Laatutalli

Laatutallit on valittu tarkan ja kattavan kriteeristön avulla. Kriteeristössä on osa-alueita niin yritystoiminnasta, turvallisuudesta, olosuhteista, talli-ilmapiiristä kuin hevosten hyvinvoinnista aina henkilökunnan ammattitaitoon ja asiakaspalveluun saakka. Nyt tästä laadukkaasta joukosta halutaan löytää vuoden 2018 paras talli. Perustele vastauksesi.


Vuoden ratsastuksenopettaja


Hän on koulutettu hevosalan rautainen ammattilainen, jolla on hallussaan niin hevostaidot kuin ratsastajan kehonhallinta. Hän hallitsee asiakaspalvelun ja ymmärtää erilaisia oppimistyylejä. Hän innostaa uusia oppilaita harrastuksen pariin ja motivoi jo pidemmälle edenneitä ratsastajia entistä parempiin suorituksiin.

Lähetä ehdotuksesi ja kerro perusteluissasi miksi juuri hän ansaitsee olla Vuoden Ratsastuksenopettaja vuonna 2018.


0%