HUMEX

Tervetuloa osallistujaksi aivotutkimukseen!

 

 

Helsingin yliopisto toteuttaa yhdessä Fondian kanssa aivotutkimuksen, johon etsitään koehenkilöitä.

 

Koe on osa kaksivuotista, Business Finlandin ja kymmenen partneriyrityksen rahoittamaa HUMEX- tutkimusprojektia. Projekti tutkii yhteistyötä ja empatiaa todellisissa työelämän vuorovaikutustilanteissa.

 

 

Mitä kokeessa tapahtuu?

 

Kokeessa tutkitaan vuorovaikutusta ja aivojen toimintaa yhteistyö- ja keskustelutilanteessa.

 

Kokeessa Fondian työntekijä ja toisen yrityksen edustaja tekevät ensin yhteistyötehtävän ja sen jälkeen käyvät keskustelun mahdollisesta yhteistyöstä.

 

Samaan aikaan kummaltakin mitataan aivosähkökäyrää päähän asetettavalla EEG-myssyllä. Tämän lisäksi osallistujilta mitataan myös sykettä ja ihon sähkönjohtavuutta kehoon kiinnitettävillä elektrodeilla. Kokeeseen liittyy myös muutamien kyselylomakkeiden täyttäminen.

 

Koe toteutetaan Helsingin keskustassa Fondian tiloissa ja se kestää maksimissaan 2 tuntia.

 

Kaikki aineisto käsitellään anonyymisti, eikä yksilökohtaisia tuloksia luovuteta Fondialle.

 

Kuka voi osallistua?

 

Kokeeseen voi osallistua täysi-ikäinen, suomea sujuvasti puhuva, oikeakätinen henkilö, joka toimii ylimmässä johdossa yrityksessä, jolla voisi mahdollisesti olla yhteistyötä Fondian kanssa.

 

Kokeeseen osallistuminen ei velvoita ostamaan Fondian palveluita. Tarkoituksena on kuitenkin päästä mahdollisimman lähelle tavanomaista keskustelua potentiaalisen asiakkaan ja palveluja tuottavan yrityksen edustajan välillä. Tästä syystä kutsumme mukaan koehenkilöitä vain niistä yrityksistä, joilla voisi mahdollisesti olla yhteistyötä Fondian kanssa.

 

Mukaan kokeeseen mahtuu 30 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Mikäli vapaaehtoisia on enemmän kokeeseen osallistujat arvotaan.


Lisätietoja:

Katri Saarikivi, katri.saarikivi@helsinki.fi

 

Miten ilmoittaudutaan?

 

Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä.


Lue lisää henkilötietojen käsittelystä Fondian Tietosuojaselosteesta


Nimi

Yritys

Sähköpostiosoite

Puhelin

Lisätietoja:

0%