TAKUn jäsenkoulutus:
Taitavaksi kirjoittajaksi


Aika: ma 6.5.19 klo 17-20 ja ma 20.5.19 klo 17-20

Paikka: TAKU ry, Pohjois-Esplanadi 21 B 7 HelsinkiToimittaja, kirjailija Marketta Rentolan kahden illan mittaisessa valmennuksessa käydään läpi uutinen, blogi, tiedote, haastattelu ja artikkeli.


Tutustumme tekstien rakenteeseen ja harjoittelemme niiden kirjoittamista. Perehdymme myös pääpiirteittäin journalismin nykysääntöihin, eli sihen mitä sinun kirjoittajana pitää tietää.


Valmennuksessa tehdään kirjoitusharjoituksia ja tapaamiskertojen välissä tehdään välitehtävä.Valmentaja: toimittaja, kirjailija Marketta Rentola,

TAKU järjestää koulutuksen yhteistyössä Kieliasiantuntijoiden ja Museoalan ammattiliitto MAL:n kanssa.


Mukaan koulutukseen mahtuu seitsemän TAKUn jäsentä. Lisäksi varasijoille otetaan kaksi. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Varasijalla oleville ilmoitetaan mahdollisesta aukeavasta paikasta erikseen viimeistäään torstaina 2.5. Ilmoittautuminen päättyy tiistaina 30.4.19.


Jäsenkoulutus on maksuton mutta ilmoittautuminen sitova. Ilmoittamatta jätetyistä peruutuksista veloitamme 20 euron peruutusmaksun, joilla katamme tarjoiluista syntyneitä kustannuksia.


Lisätietoja: 

Sini Myllyniemi|sini.myllyniemi@taku.fi|puh. 040 561 8967

Ilmoittaudun: 

Valitse ensisijaisesti ylempi vaihtoehto eli varsinainen ilmoittautuminen. Kun varsinaiset paikat on täytetty voi vielä ilmoittautua varasijalle koulutukseen.

Etu- ja sukunimi

Sähköpostiosoite

Allergiat

Erikoisruokavalio

Tapahtumissamme on tarjolla oletuksena kasvisruokaa. Merkitse alle mikäli noudatat jotain muuta erityisruokavaliota.

Taustatietoa kouluttajalle

Tietoja käytetään ainostaan osallistujiin ennakkoon tutustumiseen sekä osallistujien virittämiseen tulevaan koulutukseen. Tietoja ei tuoda koulutuksessa yksilökohtaisesti esille, mutta yhteenvetoa vastauksista saatetaan esittää. 

Mihin kysymykseen toivot saavasi vastauksen koulutuksessa?

0%